panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

to ja też tu przypełzłam :D cześć z samego rana :inlove: jestem na półmetku eventu, dwa itemy już wystawiłam, niech nie kiszą się na pasku xD ciężko mi idzie z tymi kociołkami :cry:
    u mnie niestety jest, już teraz mam 26 stopni za oknem, do południa się ugotuję :cry: zapowiedziałam, że dzisiaj przy garach nie stoję>:(

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Czytałam i wcale mi się to nie podoba .
    Ja już kombajn kupuję , bo ręcznie to masakra jakaś . :p
    też się cieszę , bo już żyć się nie dało od duchoty . :)
    Słusznie Bożenko , też bym nie stała - to jakiś koszmar jest z tą pogodą .

3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Nie lubię super pól ,wydaje mi się że tracę siejąc na nich

ale chodzi o strefę pełni i przepowiednie gretki

Do misji ziele grozy mi potrzebne
    pewnie że dam radę :D

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Oszaleli:inlove::inlove:;)
    Dzień dobry Kochani, powoli zbieram się do drogi:oops:

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a komuś się chce jeść jak jest upał? bo dla mnie upał to jest najlepsza dieta na odchudzanie xD
    a jak już muszę dla innych ludków coś przygotować na ciepło w upał, to gotuję ryż poprzedniego dnia i jakiś leczo do niego i odgrzewam leczo do 60 stopni na najcieńszej patelni (żeby za długo nie rozgrzewał się i stygła tez krótko) a ryż wrzucam do ciepłej wody z czajnika i nie podgrzewam temperatury w kuchni

nie zazdroszczę Ci tej temperatury

6. xBabciaEwa

Nikt nie oszalał , wszyscy chcą się dzielić swoimi dobrami .
    Uważaj na siebie i szczęśliwej podróży . :D

Mojemu mężowi , jemu nic nie przeszkadza w szamaniu dobroci , które przygotuję . xD

7. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

miłego dnia :inlove:
    obiecali, że jutro ma być 23 stopnie (chyba na peryferiach), zanim u nas mury się ochłodzą, to będziemy mieli 30 stopni jeszcze przez kilka dni :( tylko porządne oberwanie chmury by nam pomogło ;)
    tak jak bym swojego widziała, ale dzisiaj idziemy do knajpy :D niech w końcu ktoś koło mnie poskacze xDxDxD

8. xBabciaEwa

To smacznego życzę . Ja robię w upały obiad raniutko , więc męczarni w kuchni nie ma . xD

9. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

dzisiaj mam lenia ;)xD
    pisaliście o Wyroczni, to poczłapałam się dokształcić, przy okazji doczytałam o tych mitycznych stworach, smoka mam, feniksa mam, ale kiedy był ten cerber i pegaz i czy można je wykręcić cały czas, bo nie widziałam ich na kole :(

Ostatnie edytowanie: 11 sierpnia 2017
  10. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dobry! Kawkę biorę:D:inlove:

U mnie dzisiaj dalej upały:oops: Już jest 25 stopni w cieniu:sleepy:

Był smok, feniks i skrzydlaty koszmar a teraz pegaz dopiero wchodzi:);)

11. xBabciaEwa

One dopiero będą xD
    Ło , matko , a ja się denerwuję , że pada - ale ja jestem ten tego . :p

12. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Mi z reguły jest zawsze gorąco więc wolę chłodniejsze temperatury a upały źle znoszę:p A najgorsze jest to, że po południu do pracy...a na kuchni jeszcze gorzej gorąco:oops:

13. xBabciaEwa

Ja to zmarżlak jestem , ale takich upałów nie lubię .xD
    W kuchnie pracujesz ? to lipa przy takiej pogodzie . :oops:

14. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

No właśnie jedyny minus mojej pracy to temperatury na kuchni:oops: zwłaszcza latem:sleepy: Wodę wypijam litrami a do łazienki i tak się nie chodzi bo wszystko się wypaca. Szkoda tylko, że mój nadmiar tłuszczyku się tak łatwo nie daje wypocić:p

15. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

a ja marudzę, że gorąco i przy garach nie będę stała :cry: od dzisiaj przestaję marudzić :inlove:

pocieszyłaś mnie, bo myślałam, że przeszły mi koło nosa, a na pewno nie będzie ich można wysyłać :D

16. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Wiecie na jaki pomysł wpadła moja córcia? Właśnie uczy swojego kociaka obsługi telefonu i jak ma sobie bajki tam zmieniaćxD

17. xBabciaEwa

Za łatwo nie może być .
    To się cieszę .

Kota uczy ?

18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Tak. Pokazuje mu jak łapką może sobie zmienić bajkęxD Siedzą i razem oglądają:p

19. xBabciaEwa

To ci dopiero mądrala , no . xD

20. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

A żebyś wiedziała, że czasami jak już coś zrobi albo powie to szczęka zaczyna opadać, że takie małe dziecko i wie:inlove: Wiem, chwalę się, ale mam naprawdę małą mądralińską;):)