panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z trudem zasnąłem, chowając się pod kołdrę, ale jakoś dałem radę;) Mam nadzieję, że na maturę nie będę jechał w trakcie lub po burzy:p

Iza - mnie uczyli z "u". Ewa - jak to co, nerkę albo i dwie a co poniektórzy to i wątrobęxD

2. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Podejrzewam, że po prostu nie lubi być sam i dlatego robi Wam na złość po prostu:p A niestety jak się już chce mieć pieska to nie ma, że czasu brak na spacer z rana tylko trzeba budzik nastawić godzinę wcześniej i zasuwaćxD:p

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Justyna nie podejmuj tego tematu z Tomkiem ,wiadomo,że tak należy ale Tomek lubi spać i dlatego potem musi posprzątać;)

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a co o tym myśleć?

5. antonina-farmerska

Zosiu własnie o tym pisałam wcześniej moze to bład ,bo ylan wystepuje juz jako XL i XXL,

Nie pamiętam ,zeby był item o tej nazwie

6. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

W sumie racja:) Jak się lubi długo spać to trzeba też pieska tego nauczyć:pxD
    Z 10 lat temu miałam taką sunie pekińczyczkę i ona spała zawsze ze mną na łóżku i podnosiła się dopiero jak ja wstawałam;)xD Mądra psinka była...

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

czyli trzeba poczekać do jutra, aż otworzą balon

8. krasnoludek10

Siostra chciała psa a teraz ma mnie i mamę za sługusów8) A pełnoletnia jest, kurka blacha:mad:!!!

Justyna - to ze szkoły mam zrezygnować a mama z siostrą z pracy-.-? Tak, wtedy też się wścieka.

agucha31 i brzustinka lubią to.
  9. antonina-farmerska

Pekiny to troszeczkę kanapowce może jej się tez dobrze spało,ja w młodosci miałam spaniela to latałam z nim od 6- tej

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dowiemy się jutro .
    Wszyscy krokodyli szukają - oj ciężko będzie go zdobyć - rusz fabryk nie mam na wymianę . :cry:
    Zosiu - dobrze , że jesteś kochana i zostań z nami . :inlove:

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ewciu ja bym poczekała na balon i się nie załamywała:) Dużo brakuje dla mnie, ale może coś z tego balona korzystnie wyleci;)

12. xBabciaEwa

Zobaczymy jak się rozkręci , ale nadzieję już straciłam . :cry:

agucha31, toDzasta oraz brzustinka lubią to.
  13. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

och to czekanie...a ja zawsze taka niecierpliwa i się doczekać nigdy nie mogę8)

A wiesz Tomek jak mówią? Jaki Pan taki pies..8)

właśnie dlatego pieska też się powinno mądrze wybierać:);) Jak ktoś lubi dużą aktywność to psa z charakteru aktywnego, a jak nie to dobrze takiego kanapowca mieć:);)

Ja też poszukam i róży nie mam, ale w razie czego płakać nie będę;) Kiedyś się trafią:) W tym tempie wprowadzania nowości to za jakieś dwa-trzy miesiące krokodylki będą przestarzałe i każdy będzie miał ich po kilka:)

14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A może jednak coś ... maleńkiego coś
    i proszę [​IMG]
    Dziękuje [​IMG]
    -------------
    Coś nie radzę sobie z listą GT :oops:
    Kochani ja ''coś'' potrzebuję , ale ja nie chcę tak za darmo :cry:
    mam tylko i mogę podarować wymienić -drzewka xxl rożne i jak by ktoś chciał je to wymienię za to co ja szukam

z nowościami to ja się pogubiłam i nie wiem co mam a co nie , szczególnie o drzewka chodzi
    Od razu tam -zrezygnować ze szkoły
    Tomek lepsza organizacja czasu i na wszystko się znajdzie czas nawet na forum xD
    miałam psa i szło pogodzić wszystkie obowiązki a jaka frajda była

15. xBabciaEwa

Pewnie masz rację , ale by się chciało . no . Już mnie G&T nie cieszy .

16. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dlatego ja nie mam złudzeń, że krokodyle zdobędę ;) Nerki ani wątroby nie oddam, a różowych fabryk nie mam wcale.
    Poczekam ;) Pamiętam, że w trakcie mojego pierwszego po powrocie G&T wszyscy szaleli za borsukami. I oczywiście ich nie zdobyłam wtedy. A teraz mam i zapas zagród, a i na handlu tanie borsuki są bardzo ;)

Nowego pegaza widzieliście? Śliczny jest, a do tego jeszcze ładny łup daje xD

17. krasnoludek10

Justyna - tutaj chyba jaka Pani, co? Bo to ona głównie go chciała.

agucha31 i brzustinka lubią to.
  18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Dobrze może być i Pani:p;)

agucha31, kaniape4410 oraz agniecha$ lubią to.
  19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ewka nie trać nadziej
    jeszcze się GT nie zaczęło to nie ma co płakać

Jak będzie trzeba oddam swojego krokodyla :)

20. antonina-farmerska

Większość z nas nie ma wszystkiego ,bo ogranicza wpłaty realnej gotówki ,ja ograniczyłam do kombajnu i młyna reszta jakoś przyjdzie.
    czasem zaszaleję i tyle.;)

rusz mnie intryguje ale nie za cenę nerek:)