panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to będzie tylko 2 dni już taki upał się długo nie utrzyma i potem coraz chłodniej :cry: lato szybko odchodzi po nim przychodzi bylejakość więc trza sie cieszyć słoneczkiem :inlove:
    przykro mi - jak pada to faktycznie Sandomierz nie ma uroku
    ja jadę jutro chyba :)
    gdzie Ty mieszkasz? - od 17 będzie festival w Sandomierzu więc pomijając płatne koncerty to przy okazji festivalu zawsze na ryneczku ktoś tam coś grał :)
    ...
    no i najważniejsze :D

Jestem już po :D nie płakałam :D spoko jest :)

nie jest mi żal nawet jak oklapną bo po umodelowaniu to jest jak najbardziej ok :inlove:

ścięłam do ramion - szczyt odwagi wiem xD- ale cieszę się :)
    normalnie jestem zadowolona i mi ulżyło na głowie xD

tylko kolor mam do poprawy ale to już pikuś jest ;)

Dobry Wszystkim :)

2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Samochodem nie jeździłam bo ja stacjonarnie studiowałam więc mieszkałam na akademiku i tylko co jakiś czas na weekend do domu zjeżdzałam, generalnie autobus o 4:50 i jazda. W autobusie też można pospać:p Ucz się życia trochę, podróży jakiegoś takiego mniej lenienia się bo życie Ci ucieknie
    To jak zamierzasz wstawać na jakieś zajęcia jak będą na 8?
    Dobrze, że jesteś zadowolona:) To najważniejsze:)

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jakoś da się radę;) W sensie na dzienne chodziłaś:) ???

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Dziękuje kochana w wolnej chwili bede próbowała a mam paint :)

Gratulacje :)

5. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Dokładnie dziennie studiowałam i miałam zajęcia od 8 do 17, czasami od 8 do 20 z okienkami (godzinami wolnymi)

6. krasnoludek10

A co Ty miałaś, że od 8 do 20 nieraz? Godzinne zajęcia?

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Super pomoc dla wszystkich ja z pięć razy czytałam nie chciało mi sie zapisać, w międzyczasie zainstalowałam painty z internetu ,bo nie wiedziałam gdzie mam tego painta w swoim komputerze znależć zabawa na całego,pomogła mi koleżanka syna ,która jak to kobita kobicie obrazowo powiedziała i zaskoczyło.

Agucha trzymam kciuki:inlove:

8. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jedne ćwiczenia np 3 godziny pod rząd, wykłady 2 godzinne itd, w między czasie np godzina okienka, zajecia, zajęcia, zajęcia, dwie godziny okienka i o 21 do akademika dopiero.

9. krasnoludek10

Ja też jestem raczej wzrokowcem, ale i słuchowcem - raz czy dwa przesłucham piosenkę, tyle samo zaśpiewam i już melodię ogarniam bajkową:) To kolacje miałaś w akademiku - ja zostaję w domu, bo mama do czasu pozwala:)

10. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Kolacje i bez kolacji różnie;) Grille przed uczelnią bardzo często w taką pogodę jak ta bo ktoś zaczepił po wyjściu z zajęć, jakieś piwko na murkach. Super było;)

11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale jak naciskam ten klawisz to nie ma żadnej reakcji :(

12. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Bo nic Ci się nie pokaże, musisz wejść w painta i wkleić:)

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Tomek ja studiowałam w Warszawie jeszcze wtedy na Akademii Medycznej(teraz Uniwersytet zajęcia zaczynały się o 7.30 klinikami w całej Warszawie więc jeżdziłam z Jelonek na Stępińską albo Banacha komunikacją miejską trochę ciaśniejszą niż teraz.
    po klinikach były wykłady ,wykład ,wykład ćwiczenia seminaria,z czasem na wyższych latach zajęcia praktyczne.W międzyczasie siedziałam w bibliotece ucząc sie do kolokwium
    Aga ,bo to się zapisuje jakby w komputerze potem musisz otworzyć painta i w nim wkleić to co zapamiętał komputer klawiszami
    ctrl plus V

14. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ja na laborki jeździłam na drugą stronę miasta, siedzieliśmy przed salą, uczyliśmy się pod salą gadając do siebie co kto wie:)

15. krasnoludek10

Życie ludzkie jest bardzo ciężkie-.- Laborki biologiczne;) ???

16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Super Aniu , że jesteś zadowolona - nie czkało ci się ? bo myślałam o tobie xD

17. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Laborki chemiczne, biologiczne i inne takie.
    Ciężkie? Tomek! Życie jest piękne i trzeba korzystać! Na razie chyba nie masz trudnych wyborów życiowych
    Ja też myślałam i chciałabym zobaczyć fryzurę ale pewnie na forum nie pokaże:oops:

18. krasnoludek10

Masz rację. To była celowa pułapka;) Studia to jest trudny wybór życiowy:p

Szafka w sali od polskiego a na niej...
    "Ciężkie to są kartofle"
    xDxDxD

Jako kto pracowałaś, toDzasta? Biotechnolożka???

brzustinka i agucha31 lubią to.
  19. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Oj Agucha nie potrafię znaleźć ''mojego poradnika do screenów '' :cry:
    przeleciałam posty ale chyba przeoczyłam i w sumie nie wiem gdzie się w tym gąszczu postów znajduje

Będę jeszcze próbować go odszukać

Dzień dobry

20. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie :)
    śpiąca byłam pokiziali mnie tak że mało nie zasnęłam
    chyba w końcu dojrzałam :p że parcie na długość niekoniecznie miało sens w moim przypadku :)
    a jak się uprę to i tak mogę je ciut upiąć :D

syn stwierdził że wyglądam doroślej i bardziej elegancko no warto było za taki komplement xD

a 2 dni temu dostałam komentarz że wyglądam jak dziewczynka xD

jest git :inlove: