panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No niestety , pewnie jeszcze długo nie bedzie można, ale dziekuje za szczere chęci :)

2. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Nie, moje było 8 lat temuxD Ale w sumie jeszcze jedno bym sobie zrobiła, a coxD:p na swoim człowiek się najlepiej bawixD;)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wiesz , że ja bym wszystko oddała , żeby przyjemność komuś zrobić , ale nie zawsze mogę niestety . :(

-------------------------
    Ale się staro poczułam , bo u mnie to jeszcze 3 trzeba dodać z przodu do stażu małżeńskiego .

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2017
  4. agucha31

Oj Ewciu, doskonale to wiem :)

5. xBabciaEwa

A niby skąd , przecież nigdzie o tym nie pisali . xD

6. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Póki się nie dobije do 100 to nie ma co się czuć staroxD:pxD i gratuluję takiego stażu:inlove:

7. xBabciaEwa

Dzięki - niektórzy twierdzą , że to zboczenie z jednym facetem tyle lat być - ja mam trochę inne zdanie na ten temat . xD

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A już miałam z koperta lecieć xD
    Oj tam staro
    to jest coś nadzwyczajnego móc się pochwalić taaakim szczęściem :)

9. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

To ja mam chyba podobne zdanie do Ciebie:D;)

Kopertę to ja zawsze chętnie przyjmęxD:pxD

10. xBabciaEwa

No ja myślę , że nie po to tyle lat słodziaka wychowywałam , żeby teraz jakaś śiusiomajtka na gotowe przyszła xD

Tak myślisz ? Nosz nie wiedziałam , że jesteśmy tacy nadzwyczajni .xD ale mnie podniosłaś na duchu . xD
    Chociaż teraz jest moda na wymiany na młodsze modele . xD

11. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Moda modą ale ja lubię swój stary model i uważam, że te stare modele lepiej się sprawdzająxD bo te nowsze modele to po dwóch latach gwarancja się kończy i sprzęt teżxD:pxD

12. xBabciaEwa

Masz rację w 100% . Z nowszymi to nie wiem jak jest i nie chcę wiedzieć tak naprawdę - dobrze mam , to po co to zmieniać ?

13. agucha31

Oj Ewciu , Ewciu no jak to nie o osobach o tak wielkim sercu to nawet ptaszki ćwierkają :p :)

14. xBabciaEwa

A Ty wiesz , że to może być zmyła . Tak naprawdę mogę być zołzą jakich nie mało w realu . A tu taka słodka , że mdli , żeby ludzie mnie lubili .

15. agucha31

Oj nie , nigdy w to nie uwierzę , fakt bywa tak ze ludzie potrafią grać kogo innego niz są , ale Ewciu to juz musiałabyś nie wiem jak super grać w co nie wierze.

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gdyby wybór studiów i (realnie niemożliwe) niebałaganiąca na maxa siostra byli takim łatwym "Hurra!":pxD-.-

Andżi - gratulejszyny!
    Do mojego wesela (flirt) chyba nigdy nie dojdzie8)
    Spoko - dziadek z babcią są dłużej i wujek z ciocią (druhnowa historia) :p

17. xBabciaEwa

To super , teraz idę uwarzyć obiadek dla mojego starego słoneczka , bo nic nie przemawia tak dobrze do faceta jak dobre jedzenie . :)

18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Upalne dzień dobry :)

Ja też jestem z tych, co trzymają się jednego sprawdzonego modelu. Może już niemodny, ciut przestarzały, ale mój :inlove:. Ponad ćwierć wieku ze mną wytrzymał. Powiedzcie, gdzie ja znajdę taki cierpliwy i wytrzymały skarb?

Dobre jedzenie przemawia do każdego faceta w każdym wieku. Sprawdzone, przetestowane na grupie wiekowej od 7 do 76 roku życia ;)

19. xBabciaEwa

Prawda najprawdziwsza , takich modeli i skarbów już nie ma , bo My je mamy . . :)

20. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ewuniu, zebrałyśmy tych najlepszych ;)