panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

za 40 FL kupiłam drzewka i trafiłam po jednym nowym i jakieś akacje, akebię i sekwoję i jeszcze miłorząb i perską

do menażerii na wyspie wstawiłam słonie ++ i rosną 2:42, wiec przez jutro i pojutrze będę miała 80 słoni (tylko z jednej menażerii) i tak każdego weekendu do września nazbieram trochę :)

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2017
  2. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

następna dobra dusza :D jeszcze ja Wam sporo podeślę :D:D:D
    Ewa, zlituj się, przegrzeją mi się zwoje mózgowe:p dozuj informacje ;)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Spoko to już chyba wszystko . :)
    Gratuluję Zosiu drzewek .

4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Kochana Ty juz tyle rozdałaś , ze teraz pora na nas, wróciłaś co nas cieszy i nie możesz zostać z pustkami, może i masz jeszcze sporo ale wiele rozdałaś to teraz pora na nas :)
    Tak więc nie ma co, trza robić liste i nam tu pisac co trzeba

5. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

mam tyle, że na trzy farmy wystarczy ;) nawet wszystkie nowe drzewka już mi się trafiły, a tego co nie mam, to niedługo się trafi w jakimś ewencie :p

teraz zmykam, do jutra :inlove: kolorowych snów:inlove:

6. agucha31

aj tam, aj tam sie trafi, nie ma co ze sie trafi tylko trzeba nam tu liste zrobic a cos pewnie sie znajdzie :)

7. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Łoooj gaaduły ;)
    Ledwo nadrobiłam coście tu naszaleli się od rańca ;)
    Poleciałam sprawdzić słonie i luz - ponad 1200 sztuk w stodole jest ;) Kupowałam jak były tanie, i się trochę nazbierało ;)
    Herbatka ma taki dziwny czas działania - 6h. A koale bez żadnych dopalaczy (w żółtych zagrodach) rosną około 7h. Nie opłaca się jej przedłużać babeczką i ja po zebraniu koali ze slota ją wywalam. Więc generalnie jeśli slot mi potrzebny, to tylko na chwilę go zajmuję.
    Kombinacje alpejskie odstawałam teraz podczas eventu ciastkowego - jak wszędzie miałam zagrody i w slotach złotych trzymałam przyspieszacze zagrodowe. Ale wtedy i koalki rosły jakieś 6h (żółte) - więc naprawdę kręćka dostawałam. Herbatka - doniczka - kulki - herbatka - kulki - doniczka ;) Zawsze się coś kończyło, to szło ze slocika, a coś wpadało ;) Zabawa była ;)
    Ale koale szybko się nazbierały.

A tak w ogóle to byłam dzisiaj wreszcie u fryzjera i mam wreszcie super ekstra fryzurę i moje włosy wreszcie wyglądają jak powinny ;) Co jak co - fryzjer zawsze poprawia humor xDxDxD

8. agucha31

Też dziś sie wybrałam, ale niestety okazało sie ze na urlopie no i muszę czekac do poniedziałku :eek:

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

jaka ta fryzura - pochwal się - szczegółowiej ;)
    kurcza ja dopiero co - pamiętacie gadałam o malowaniu a od jakiegoś czasu myślę nad ścięciem włosów
    całkiem nie mogę bo wyglądam fatalnie w krótkich odkąd pamiętam nosze długie
    podcinam coraz więcej z upływem lat ale zaczynają mnie męczyć - są za długie no i ciągle wyglądam tak samo przez regularne podcinanie
    ale mycie ich doprowadza mnie już do :p
    poza tym są cienkie puszące się i tak codziennie je jakoś tam upinam - rozpuszczone rzadko są bo wiecznie jak czarownica nie jest fajnie chodzić xD
    i myślę jak tu z tymi puszkami moimi wykombinować xD
    3 dni myślałam nad grzywką obejrzałam sporo zdjęć z upływu lat i jednak nie dojrzałam do niej xD
    miałam wiecznie wyrzuty sumienia za fryzjerkę moją że mi za dużo ciacha a teraz sama o tym myślę :eek:

10. kaniape4410

Takie że pół długie włosy mam, trochę za ucho. Taka fryzura na boba, czy jakoś tak xD Kolor brązowy z miedzianym połyskiem ;)
    Do dzisiaj miałam jakiś koszmar, bo już prawie do ramion mi urosły. Strasznie długo się to to suszy, fatalnie mi się układają, i wyglądałam jak straszydło.
    Generalnie podziwiam kobiety z długimi włosami - strasznie dużo z nimi roboty ;)

Dlatego ja to najpierw dzwonię, bo nie miałabym szansy zmieścić się w kolejce ;)

11. xBabciaEwa

A ja dzwonię i fryzjerka przychodzi do mojego domu . :)

12. AnnDżelina

to pięknie bo bob zawsze modny tylko na mojej głowie nie wyjdzie - próbowałam

ale tak sobie słucham muzyki i Rachel miała długie włosy i wygląda w nich ładnie ale jednak jak ścięła do ramion to wyglądała najładniej jak jej podrosły za ramiona to już zaczyna się beznadzieja - podpatrywałam jej zdjęcia
    długie by wyglądały ładnie to trzeba by w moim przypadku z prostownicą się zaprzyjaźnić
    a ja nie prostuję, nie suszę ani nic z tych rzeczy - włosomaniaczką nie jestem jedyne co lubię to różne uczesania i upięcia :)
    ale takich do ramion to już nie upnę hm
    będę myśleć ;)

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a myślisz, że ja mam:p Branoc. Kiedyś sam sobie obcinałem włosy - nie polecam, wszyscy się śmiali i wszyscy udawaliśmy, że to jakaś nowa modaxD Zwariowany się robię coraz bardziej:p

14. kaniape4410

O jak wygodnie ;)
    Myśli myśl ;)
    Jedno jest pewne - włosy nie zęby - odrastają i to szybciej niż by się chciało ;)

15. xBabciaEwa

Pnącze już mam
    Ze skrzynki dostałam pawia - ducha .

16. kaniape4410

Torpedo nasza!!! Gratulacje!!! :)
    A ja jeszcze ani jednej rozgrywki nie rozegrałam ;)
    Zmęczona jestem - ale jutro się wezmę..

17. krasnoludek10

Brawo Ewcia:) Ja takiego farta bonusowo-wypadajkowo-punktowo-eventowego niestety nie mam:( A kubki się do pojutrza albo i poniedziałku produkować nie będą, bo będą się robić strusie i osły do 500 pasz:p Ryby pewnie po evencie pójdą - może wreszcie młyn zwolnią8)

18. AnnDżelina

Gratulacje :)
    ja za kilka dni też powinnam je mieć :D

19. xBabciaEwa

Dzięki - jeszcze sobie pogram , bo troszkę roślinki mi zostało .
    Tomek trzymam kciuki .

Na pewno będziesz miała .
    Dobranoc słodziaki .

20. krasnoludek10

Dobranoc Ewcia:)

I ja się pożegnam;) 6130/312:sleepy: I trzymajta kciuki za bonusy, ludzicha - może się uda, wiśta wioxD:p