panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ktoś przeczytał już "Jądro ciemności"?? Bo ja dziś kończę 1 tom "Ludzi bezdomnych" - końcówka jest bardzo smutna.. Ten nieszczęsny Karbowski, w którym Natalka jest zakochana, zazdrosny Judym..
    +1 koala z zagrody:)

agucha31, tosia oraz b7ozena lubią to.
  2. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

W sumie racja... xD
    Ilość, jaką mam na farmie, to do końca życia by mi starczyła xD
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/panoramaogrodnicza.34905/page-1495#post-1552175
    W tym poście i w ogóle na tej stronie dziewczyny mi genialnie doradziły, polecam :inlove:
    Ja czytałem, ale nie pamiętam, co tam było, bo wyrzuciłem większość lektur z głowy xD
    Ale "Ferdydurke" to mi się podobało ;)

agucha31, tosia oraz b7ozena lubią to.
  3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zanim zbierzesz miski koala, wypij herbatkę jaśminową :) zamiast jednego miśka będą dwa z jednej zagrody. Ja stawiam wszędzie gdzie jest miejsce koale i zamiast 85 koali mam 170 za jednym zbiorem....

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Herbatka jasminowa wytwór SPA daje +1 dla koali,przepis dostępny po zrobieniu misji w spółdzielni(tylko nie pamiętam ,której od 4 lub5 poziomu) na targu w cenie około 30 tyśSG

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to ja tylko dodam że 4 poziom w SPA i że
    zajmuje niestety złoty slot - warto wiedzieć ;)

6. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

dzięki za podpowiedź, zaoszczędziliście mi masę czasu :inlove: trochę tego złotego slotu szkoda :oops:

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A koale już masz odblokowane ?

kaniape4410, tosia oraz b7ozena lubią to.
  8. krasnoludek10

Kurka - zmarnowałem 1 melonową magię a ona nie działa na eventówkę - jakieś to podejrzane8)
    One Cię kształtują (lektury) :p Ja próbowałem przeczytać "Jądro ciemności", ale już po pierwszych stronach nic z niego nie zrozumiałem, więc zrezygnowałem. A "Ferdydurke" to wszyscy próbowali rozkminić w rodzinie od strony taty i chyba nikt nie rozkminił takie to zwariowanexD Na trzeźwo chyba się tego nie da ogarnąć:p Nie to co "Dziady" (tu bym polemizował), "Kordian" (toż samo) lub "Ludzie bezdomni", którzy od pewnego momentu są wzruszający lub smutni - nie wiem jak to nazwać.

9. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

mam :D
    ratuuuunku :wuerg: co to jest melonowa magia o_O

10. abc2016

jak równo wstawisz koale, to użyjesz herbatkę i ją ze slota wywalisz, bo na dwa razy i tak nie obróci

11. krasnoludek10

To brawo, ja nawet chyba eukaliptusa nie wywaliłem z tego posąguxD

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

wiesz co to chyba masz dobry wynik
    ja tam się nie znam ale spróbowałam i za 4 razem zajarzyłam odrobinę o co w tym chodzi chociaż nie do końca xD:cry:
    9 gierek i 1130 - daleko nie zaszłam xD:cry:
    kośćmi mogę rzucać ale hobbystycznie xD
    a ten jakiś tam to rozsypuje te kości tak że nijak nie pasują do wzorków
    nie ogarniam ale sobie będę klikać xD coś tam mi wyjdzie :p
    do podstawy armatki może dojdę xD:cry:

13. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

trochę już gram, dlatego już wszystko mam w świątyni odblokowane ;) lepiej napisz, co to ta melonowa magia :D

14. abc2016

cytat z odpowiedzi:
    "Melonowa magia
    - niedostępna na targu,
    - planowane jest w przyszłości wprowadzenie do zawodu Specjalisty SPA,
    - zajmuje złoty slot,
    - daje +1 uprawę z kategorii Inne przez 2 h (tylko na Farmie)."

Dostajemy ją z pnącza

15. krasnoludek10

No właśnie - z kategorii "Inne" a ja zawsze myślałem, że te "Inne" to eventówka też8)

16. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

no to jestem do tyłu :( nie mam tego pnącza :cry: ale co tam, obejdę się xD

17. xBabciaEwa

Albo Ewcia magię podrzuci . :)
    Dopiero teraz zajarzyłam , że mi się zimowy jaśmin kończy - trza siać na noc .

18. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

nooooo, już jesteś w swoim żywiole xDxDxD ja sieję tylko te najdroższe, tańsze kupuję ;)

19. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Uf ale żeście sie rozpisali :)

No nie przejmuje sie tylko nie myślałam ze aż tak ciemna jestem w te kosci :p
    Oj rozdałaś wiele podziel sie ale informacją co Tobie potrzeba

20. xBabciaEwa

Mamy jeszcze kadzidło ze srebrnym płomieniem - używamy je w strefie mrocznej na świetliki - produkujemy u alchemika na 4 poziomie .