panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Ewcia - jak ten bonus jest przez 24 godziny, to o której byś nie uruchomiła to i tak na noc się załapie, posiej coś dłuższego o północy i rano wstaniesz będzie do zbioru.... nie ma się co zamartwiać pikselami....

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

No tak , w sumie masz rację .:p

agucha31 i brzustinka lubią to.
  3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

tak czytam i zatrzymałam się - myślę jakie drzewka zerkam w pasek i oo?
    niespodzianka nawet nie wiedziałam :)
    no powalczyłam nie wytrzymałam :pbo ja sporo tych drzew nie mam już nie wiem czego z nowości on nie daje?- muszę poszukać :)

dostałam : mangrowiec, muszkatałowiec i ten ambrowiec ale po wielu próbach po trafieniu stop oczywiście - mam po 1 zośką przeleciałam od razu po wsadzeniu
    a poza tym wpadł: balsamowiec z którego się bardzo cieszę bo też nie miałam, złotolistne xxl- rany ileż było bitwy na g&t o niego xD, magnolia xxl :inlove:,akacja, miłorząb, sekwoja, akebia, górski jałowiec xxl, perska albicja...

jeśli o mnie chodzi i o event nadal nie wiem czy wezmę udział
    rozsiałam normalnie bez sn i bez zośki z opóźnieniem
    mam 120 kubków łącznie z prezentami :)więc zobaczę co z tego wyniknie ale znając życie na mojej farmie to pewnie trzeba by się nastawiać na sianie do bólu i do końca z pilnowaniem by nie używać sn
    a to raczej nierealne bo mało czasu teraz na grę

poza tym dziś non stop się gra wiesza albo znika muszę non stop odświeżać by coś zrobić a wówczas mnie chwilami wyrzuca :( więc mnie to średnio zachęca

Ostatnie edytowanie: 27 lipca 2017
  4. xBabciaEwa

Na super polach po
    Też mam dziś problem z grą .

posiej na super polach rano - wieczorem zbierzesz i gitara .

5. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Zbiór eventówki chwilę przed północą, to zbiorę, ukręcę w młynie i spróbuję coś ugrać :p

I nadal się zastanawiam nad tym nowym pakietem - kupując przez kartę dostanę 165 florków, z itemu 160. Ale dodatkowo dający dużo PD, a do tego garstka bananów, których u mnie jak na lekarstwo, bo Królowej mogłem pomachać jedynie przez płot xD
    Muszę to jeszcze przemyśleć.

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

no to gratulacje - dwa absolutnie najnowsze, a muszkatołowiec z poprzedniej serii, pięknie :)
    tych dwóch nowych nie mam, może jutro się za nie wezmę, albo w sobotę

różnica w kasie jest tak niewielka, a PD będzie dawało do końca, może nie jakieś powalające, ale zawsze coś, a 15 ZB to nie jest tak znowu mało, pół roślinki, albo 1/3 drzewka odblokowanego

wykluła się ostatnia sowa i to nowe jajo pod wodospadami :)

z dużych pól wyleciało z eventówki 19/90 kubeczków - rekord świat to nie jest, ale ładnie leci z magazynów - zawsze tyle ile jest w nich zagród/warsztatów czyli u mnie 6 z każdego magazynu

Ostatnie edytowanie: 27 lipca 2017
  7. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

brrrrrrr ale u mnie zimno.. Musiałam coś na siebie narzucić, bo normalnie marznąć zaczęłam.. 8)

W pokerka jeszcze nie pograłam, sieję kosteczki i kubki zbieram ;) Ale jak się potem oddam w szpony hazardu, to aż iskry będą lecieć xDxDxD
    Nagietek łaskawy był nad wyraz i obdarzył mnie brakującymi drzewkami, z czego zadowolona jestem bardzo.. Akacja, balsamowiec, muszkatałowiec, mangrowiec, ambrowiec i zlotolistne XXL. No i sekwojka obrodziła ;)
    Noo bardzo zadowolona jestem oj bardzo ;)

A zmieniając temat na bardziej poważny - to Zosia czytałam, że tam u Was to nienajlepiej się dzieje.. Przykro mi bardzo.. Bardzo nie lubię wieści o podtopieniach i takich tam.. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku..

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

8 gierek 1250 pkt,zasiałam na noc cebulę.
    Z drzewek mam muszkatołowca ,sekwoję złotolistne,balsamowiec,czekam na resztę

9. kaniape4410

Gratulacje ;)
    Nagniot łaskawy bardzo i to miłe z jego strony ;)

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

2327 kostek i 207 kubków, różyczki posiane bez niczego:p

11. kaniape4410

oo Tomek - widzę, że dzisiaj jesteś prymusem ;) Niezły wynik ;)

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jakoś szczęście wyjątkowo mi dopisałoxD

13. xBabciaEwa

Ładnie i drzewka super . xD
    U mnie istny pogrom w tych kościach - nie idzie mi :oops:

14. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Witam:) Ja z kawką:);)

;;;;;;;;;;;;;;

roślina rośnie, kubki się zbierają:)

cebula sypnęła ok 32-37 szt, z eventówki wczoraj leciało ok 10-12 szt :)

7 gier za mną- 1450 pkt zdobyte:D

15. xBabciaEwa

Doberek !
    Chętnie się napiję , bo nie wyspałam się dzisiaj , jacyś kosmici mi się śnili , rany Julek , ale się działo . xD
    Roślinka posiana , niby umiem grać w kości , a tu mi zupełnie nie idzie , ale pnącze zdobędę chyba .:p
    Mam 14 gier za sobą , ale pkt mało , więc chwalić się nie będę , bo nie ma czym . :(
    Ze spuszczoną głową powoli zmierzam do kuchni .xD

16. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

NO witam, kawkę chętnie wypije :) u mnie jeszcze żadna gierka nie rozegrana, obecnie zbieram wszystko i pewnie wieczorem lub jutro cos tam rozegram, choc przyznam że w kości nie potrafię grać :eek:

17. xBabciaEwa

Ja niby umiem , a wychodzi mi tu , ze nie umiem , ale to nic , byle do pnącza dojść . Kiepsko te kubki wypadają , a sn mi żal użyć .
    Na noc cebula pójdzie , bo z ewentówki marnie lecą .

18. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Bądź co bądź spory wpływ na wynik ma tu jednak losowość-.- bo co mi po tym, że ja umiem grać i że układam sobie kostki na dużego strita i brakuje mi już tej jednej jedynej a ona i tak nie wypada8):( zarówno tu jak i w grze w realu liczy się przede wszystkim łud szczęścia;)

19. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No i póki nie zacznę rozgrywać to czytam i obserwuje wątek eventowy , może choc troche sie podszkole co i jak :p
    hii ja to nawet nie wiem co to i jak , no i kiedy on jest ale spoglądam na info i staram sie zapamiętać :)

A tak na marginesie , do czego to doszło zeby nas hazardu uczyli, który jeszcze jest zabroniony :p

20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Czołem hazardzistki,cebula dała 110 wypadajek,teraz posiana ewentówka wtedy odpale +1 z kalendarza i od Franka;)