panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dzień dobry :D
    Co do dzieci na podwórku - fakt, sam jak byłem mały, to nie można się było mnie dowołać z dworu i zawsze prosiłem mamę jeszcze o 5 minut, które zmieniały się jakimś cudem w godzinę xD W bloku już nie mieszkam, ale dzieci naprawdę mało widuje.

Gratuluję :inlove:
    Mam nadzieję, że za kilka dni ja też się pochwalę taką informacją xD

2. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dziękuję bardzo :inlove:
    I trzymam kciuki Piotrek ;)

A jak Wam się event rozpoczął?

3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

U mnie na start 142 kubeczki:) U nagniota na 4 próby miałam 2 akacje, 1 balsamowca:inlove: i 1 muszkatułowca:inlove:. A jak u Ciebie początki hazardu?:):p;)

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Też trzymam kciuki .

U mnie spokojnie , kości posiane , kubków 107 wypadło - same zagrody i drzewa na łąkach były .

5. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Nigdy więcej drzew :p
    Wyleciało niecałe 90 kubków (nie wiem ile dokładnie, trochę doszło od sąsiadów, magiczne i tak dalej), ale powoli będę coś z tym robił :p Roślina rośnie ;)

6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Wypadło 139 kubeczków goździki plus menażerie:)

7. xBabciaEwa

Mam cudną wiadomość - Bożenka do Nas wraca - bardzo się cieszę .:inlove:
    A ja kupiłam 30 drzewek i nowości zero - jestem zawiedziona ciupkę . :sleepy:

8. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Ładnie nam powypadało ;)
    U mnie kubeczków 111 było na początek - ale lekki miszmasz miałam - bo częściowo drzewa, zagrody i pola xD
    Ale spoko loko - nazbiera się ;) Zawsze się zbiera tyle ile oczekuję, albo i więcej ;)

No Brzustinka ładnie bardzo ;)
    Ewcia - noo niefajnie..
    Się nagniotkiem pobawię jak do domu wrócę - może coś fajnego wpadnie..

Ostatnie edytowanie: 27 lipca 2017
    agucha31, brzustinka oraz xBabciaEwa lubią to.
  9. juras

juras Weteran forum

Gratulacje; to teraz sypną wypadajki i nie trzeba będzie Ci wysyłaćxD

..a "w temacie" , nie wiem czy ktoś już o tym pisał ale to +1 z gwiazdki prezentowej, działa na badylka eventowego i warto zbiory juz teraz robić z bonusem.

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witam i na 2-3 dni żegnam:p

11. tosia

tosia Nadzorca forum

Witam cieplutko:)

a wie ktoś może ile tego zielska i kubku potrzeba na event? Nie zauwazyłam takiej informacji w poradniku a nie lubie za bardzo siać na oko8)

12. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Do pnącza potrzeba 290*40=11600 wypadajek 800 ale w zależności od szczęścia ,żeby zrobić prawą stronę pewnie duuuużo więcej

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A na wszystko potrzeba dużo za dużoxD

14. tosia

tosia Nadzorca forum

ślicznie dziękuje pnącze mi wystarczy z itemami oczywiście:)

ale mi gra muli, masakra8)

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dobry wieczór :)
    niedawno wróciłam do domu i dopiero pierwszy rozsiew stoi, muszelkę włączę dopiero jak będę miała pierwszy zbiór z małych pól, kubków wypadło 135

16. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

A czy ktoś już z naszych domowników rozegrał partyjkę?:);) Bo w eventowym widzę, że już niektórzy gracze pierwsze rezultaty mają:)

17. abc2016

jeszcze nic nie grałam, cała roślina poszła na drugi rozsiew... nie będę chlapała SN tylko po to zeby szybciej skończyć

agucha31, kaniape4410 oraz brzustinka lubią to.
  18. xBabciaEwa

Ja też jeszcze nie grałam , nawet kubków nie kręciłam w młynie , roślinka rośnie na małych polach .

19. abc2016

u mnie dopiero za godzinę pójdzie na małe pola, bo ok. 18 zaczęłam dopiero

agucha31, kaniape4410 oraz brzustinka lubią to.
  20. xBabciaEwa

Wiem , czytałam , że dziś miałaś wyjazd . A ja żałuję , bo bonus z gwiazdki uruchomiłam i teraz będę musiała w nocy wstać:) , bo szkoda żeby się marnował i maszyna chodzi , bo przecież nie będę małych pól ręcznie klikać .