panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jak masz bardzo duży zapas to przez te kilka tygodni, nawet jak nie zasiejesz, to 100 możesz kupić codziennie, a ceny na targu sa ciekawe, trochę już spadły, bo tak 15-18 były najwyższe

kaniape4410, agucha31 oraz xBabciaEwa lubią to.
  2. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

No Królowej żal.. To pewne.. Ja nawet bardziej niż na SN i SP polowałam na bananki i farmeraki. Chociaż każdego z nich nazbierałam naprawdę spore zapasy ;)
    Na następną królową jeszcze bardziej się postaram.

Koale żółte z dopalaczami (doniczka + jajeczny np) rośnie około 6h - więc jak się człowiek uprze to i 4x na dobę zbierze ;) Więc szansa jest - ale eukaliptusa musisz jednak zapas mieć, bo będą zżerały paszę jak szalone ;)
    No i nie wolno zapomnieć o herbatce oczywiście ;)
    Powodzenia!!!!

Krasnalek ;) Noo gratulacje ;)
    Naprawdę jestem pod wrażeniem - postępy, postępy, praca, praca ;)
    A lekturę to jaką przeczytałeś prawie, że pierwszy tom?

Ewcia ;)
    Gratulacje okrąglutkiego pościka ;)
    I poziomu oczywiście ;)

No i ja chyba też się mocno nad tym jajcem zastanowię, skoro tak je zachwalacie ;)
    A jutro nagietek i sporo drzewek, na które chętnie zapoluję ;)

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2017
    peterek_w, agucha31 oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

1. Po ile jest wybieg koali?
    2. Skąd 172?

A królową to i ja ominąłemxD Aniu - "Ludzie bezdomni":) Ale zgubiłem gdzieś punkty do opracowania:(

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2017
    agucha31, kaniape4410 oraz xBabciaEwa lubią to.
  4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzięki kochana , jajo dojrzewa , na drzewka już się cieszę , bo lubię i chętnie kupię /

agucha31 i kaniape4410 lubią to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I 91 na fermie tuż tuż:inlove:

6. tosia

tosia Nadzorca forum

Witajcie:)
    dawno mnie na forum nie było:)wodospady odblokowałam za banany, faramrek nie mam - wydałam:cry:a i zwierzakow z produktami też brak, to zostawiłam, wyspa nie zając nie ucieknie więc nie chce sie zrujnować :) kiedyś sie odblokuje resztę:)

zasmucił mnie fakt, ze mam mało daktyli i pomarańczy, kiedyś miałam całe tony teraz jakoś bardzo zaniedbałam to:(paszy trochę mam to zwierzaki na leśnej wystawiłam i zobaczymy co dalej:)

gratki wszystkim za poziomy i eventy ukończone!:)

7. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Mam prawie 40 tyś. zapasu, czyli niecałe 2,4 mln SG w wartości. Sieję do każdego eventu, to mi się nazbierało :p Ale ze sklepem to dobry pomysł jest :)
    Na następną królową to się zepnę i będę gromadzić zapasów ile tylko się da, bo ilości, jakie widziałem w eventowym, mnie zabiły xD :cry:
    Chyba wystawię tę nową łąkę pełną eukaliptusów, to może nadążę z wykarmianiem tej bandy :p Ale kiedy ja uzbieram tyle produktów - to ja nie mam pojęcia :p
    Hm, nad nagietkiem też się zastanawiam poważnie :D
    1. 5100 zwykły, 16000 żółty. Zastanawiam się nad zakupieniem 82 żółtych, opłaca się?
    2. Herbatka jaśminowa (dobrze pamiętam? xD) daje +1 do zbioru z zagrody koali

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Na koniec dnia chciałam tylko ostrzec, że błogie lenistwo może się skończyć bordową opalenizną. :p
    Dostępne pola Kryształowych Wodospadów odkryte, drzewka ustawione.

9. xBabciaEwa

Ładna ta nowa wyspa prawda ? A jajo kupiłaś ?

10. MOD_Zła

Jaja nie kupiłam. Wstyd się przyznać, ale zapominam zawsze przed zbiorami je aktywować. Wszystkie, jakie mam mieszkaj w pasku i dobrze się mają ;)

Wyspa ładna. Chyba bardziej mi się podobała prze sprzątaniem :)

11. xBabciaEwa

Też mi się zdarza zapomnieć o aktywacji jaj .
    Taka dzika i zarośnięta ma swój urok ta wyspa . :)

12. kaniape4410

Jeśli założysz, że koalki przydadzą Ci się:
    - do zdobycia nowych obszarów wodospadowych
    - do zdobycia brakujących pucharów w drzewie (jeśli Ci ich brak)
    - do załatwienia wszystkich misji, w których potrzebne są zwierzaki (gdzie się wrzuca wszystko co wpadnie w ręce)
    - załatwienia eventów, do których potrzebne są zwierzaki (gdzie się wrzuca wszystko co wpadnie w ręce)
    - do załatwienia eventów, w których wystawiamy zagrody, bo coś z nich leci (np. Królowa)
    - do załatwienia... (tu wstaw dowolny cel farmerowy..)
    too..
    ..to się jak najbardziej opłaca ;)
    Jak się zepniesz, to możesz zbierać i 4xdziennie.
    Co prawda, ja nie mam aż dwóch łąk żółtych koalek, bo jednak realizuję różne cele wyspowe też. Więc muszę mieć miejsce i na eukaliptusa i inne drzewa, i inne zagrody też. U mnie żółte koale stoją wyłącznie na jednej łące, ale mam je też zapakowane w menażerie, więc trochę ich więcej niż jedna łąka ;)

I herbatka tak - jaśminowa - coraz tańsza na rynku, ale też szybka do uzyskania w SPA. Trochę trzeba jej zużywać - 4 zbiory dziennie, to 4 herbatki. Bo jak zbiorę, to wywalam ze slota i wrzucam z kolei to, co skraca czas w zagrodach.
    Ale fakt, że to akurat robię, gdy wszędzie stoją mi zagrody - tak jak teraz, czyli przy evencie ciastkowym. Ciężko jest się czasem zdecydować, co w te sloty wrzucać - za mało ich jest ;)

Kefirek poszedł na ciałko?? xDxDxD
    No nie żebym nie współczuła, bo współczuję ;)
    Ale kto tego nie przerabiał xDxDxD

Bardzo ładna jest ta nowa wyspa ;)
    U mnie też już odsłonięta - drzewka i nowe jajko stoją i dojrzewają ;)

PS. Ale u mnie lejeeee, no oberwanie chmury i to już od 2 godzin. 8)-.-8)

agucha31, peterek_w oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. MOD_Zła

Kefirek nie, ale krem na oparzenia już tak :cry:xDxD
    Nie pierwszy i nie ostatni raz. Ja, przyszła teściowa, jak ta żmija. Lubię się w słońcu wygrzewać :D

14. kaniape4410

heh ;) no to ja z kolei jak wampir - uciekam ze słońca jak tylko mogę xDxDxD

15. xBabciaEwa

Też uciekam ze słońca , wolę cień . :)
    Dobranoc słodziaki , kolorowych snów życzę . xD

16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Hejka,[​IMG]
    kawkę mrożoną choć dziś wcale nie widać upału.
    Dzieci odwiozłam na Pendolino do Gdyni,mają trochę wolnego więc wakacje nad zimnym Bałtykiem będą odprawiać.
    Ja obleciałam bazarek i spokojnie mogę w ciszy przed porannym rozgardiaszem kawkę wypić.
    Wyspa odkryta postawiłam drzewka ,bo trochę poszło owoców na odkrycie,jajo kupię tylko najpierw kasę muszę zdobyć:)

17. xBabciaEwa

Doberek !
    Jak dobrze - kawa czeka pyszna - dzięki Iza .
    Moje dzieci wróciły z Helu - pogoda była więc odpoczęli , dziewczynki zadowolone , opalone .Tylko zgodnie stwierdzili , że za krótko był urlop .

peterek_w, agucha31 oraz kaniape4410 lubią to.
  18. kaniape4410

Dzień dobry ;)
    Całą noc u mnie lało, a dziś hmm - delikatnie rzecz ujmując - bardzo rześko jest ;)
    No ale takiej kawie oprzeć się trudno ;)

No to miło, że im się pogoda trafiła ;) I odpoczęli ;)
    To teraz co? Znowu wnusie u babci? A pieseczek do domu?

agucha31 i xBabciaEwa lubią to.
  19. xBabciaEwa

Wnusie w przedszkolu , piesek w domu , babcia odpoczywa . :)Dziewczynki chodzą do prywatnego przedszkola , nie ma w nim przerwy w lecie , jak to jest w państwowych , sama sobie robisz wakacje z dziećmi .

agucha31 i kaniape4410 lubią to.
  20. kaniape4410

No to teraz możesz wreszcie korzystać w pełni z wakacji i odpoczywać xD

agucha31 i xBabciaEwa lubią to.