panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

No jakos wtedy nie przemyślałam wrzutów jak wiele innych osób bo to było pierwsze top wtedy top 500 i nikt nie myślał jakie duże wrzuty wiele osób wszystko ze stodoły oddało

Ewcia jaki ładny post wcześniej napisałaś 30000 równe wybiło :p

kaniape4410, xBabciaEwa oraz abc2016 lubią to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A tak jakoś wyszło , nawet uwagi na to nie zwracałam jak to ja .

kaniape4410, agucha31 oraz abc2016 lubią to.
  3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

wszystkie sowy kupiłam z promocji, to ostatnie za framarki, dzięcioła i smoka mam od Renzo, wrone jedną kupiłam za framarki

w zeszłym roku pierwszy raz widziałam dożynki i byłam zakręcona jak nie wiem co.... zrobiłam event, ale nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby wrzucać do kotła

kaniape4410, agucha31 oraz xBabciaEwa lubią to.
  4. agucha31

No mi jakoś ta równa suma wpadła w oko :) :p

NO ja pamiętam jeszcze pierwsze dożynki , pierwszy raz na fermi , wtedy wypadały też żołędzie które miały wartosc az 500, no i wiele osób własnie podczas pierwszych dożynek stodoły do gołego wyczyścili. A no forum aż wrzało ale to były inne czasy :p Początki wymogi niby jeszcze nie wielkie no ale zapasy też żadne :)

Zobaczcie jakie wtedy małe zapasy trzeba było wrzucić aby rozpocząć dalsze wrzucanie do kotła :) a jakie wartości teraz mamy :)

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2017
    kaniape4410 i abc2016 lubią to.
  5. abc2016

teraz to takie zapasy to spokojnie każdy ma... ale podejrzewam, że wtedy to było trochę trudniej zdobyć

6. agucha31

No niby też coś tam sie miało, ale własnie gorzej było z dalszym wrzutem aby sie w top utrzymać , wszyscy sie rzucili stodoły opróżnili i wiele osób z pustymi zostało ale była zabawa mimo wszystko :p
    No i cała walka trwała od 05.10 do 15.11 :) ponad miesiąc walki

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ewa - gratki:) 1 tom lektury przeczytany będzie dziś - taki cel;)

8. xBabciaEwa

Dzięki Tomek !:)

kaniape4410 i agucha31 lubią to.
  9. abc2016

Ewcia - wyspa - 338 - gratulacje :)

skończyłam pieczenie (111 dodatkowych, tak po 8-10/120 ze strusi, 5-8/120 z ryb)
    jutro jeszcze zbiorę rano strusie, upiekę ciasta jak zdążę przed wyjściem do pracy i tyle będzie z tego eventu

Ostatnie edytowanie: 24 lipca 2017
  10. xBabciaEwa

Dzięki - wypieki mi trochę tym razem pomogły szybciej przejść poziom . xD

11. abc2016

chyba wszyscy zyskali na tych ciastach :)
    najwięcej dostałam TPD i miśków

z przyjemnością się patrzę na nowa wyspę, nawet żółwik jest :)

12. xBabciaEwa

Też tam zaglądam - udała się wizualnie . xD

13. abc2016

no i jest nowa :)
    jak odkryłam zwykłą wyspę, to tez nie mogłam napatrzeć

14. xBabciaEwa

Tam to nie siedziałam , bo nic się nie działo .:)

15. krasnoludek10

Miechunka i chaber posiane, koale odblokowane. 100 pasz dla tukanów robi się, ale niestety eukaliptus odblokowany nie jest:( Zabawny piesio:inlove:

agucha31, kaniape4410 oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. xBabciaEwa

Starasz się - tak trzymaj Tomek . :)

agucha31 i kaniape4410 lubią to.
  17. krasnoludek10

252 na wyspie:music:

agucha31, kaniape4410 oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dzień dobry ;)

Nad jajem się zastanawiam i chyba się skuszę - kurczę, fajne jest ;)
    Odblokowałem póki co jedną część wodospadów - farmarek mi trochę brakuje (dalej sobie pluję w brodę, że zrobiłem przerwę akurat, jak przyjechała królowa xD), a zwierząt i produktów nie mam - jutro wystawiam koale i będą się robić (powinno szybko pójść, skoro teraz mogę wystawić 86 zagród - co da mi faktycznie 172 koale - to za jednym zbiorem mam zwierzęta o wartości prawie 200 tyś. SG. Rany, jaka to jest kopalnia zwierząt, licząc 3 zbiory na dobę, to 597 tyś. SG dziennie. Oznacza to ni mniej ni więcej tyle, że w 3 dni nazbieram zwierzaki do tej misji o_O:inlove:
    Gorzej będzie z produktami, ale jedyny papugowiec dzielnie stoi, podlany zośkami i jajem papugi mam dwa zbiory na dobę, a zaraz jeszcze wystawię manufakturę - niestety, nie będzie takiego wielkiego dochodu z koali, ale i tak ogromna wartość mi do stodoły wskoczy. Dziewczyny, dzięki za podsunięcie tych koali jeszcze raz :inlove: No i jeszcze muszę policzyć moce przerobowe eukaliptusów do paszy, ale to zaraz zrobię :p

No cóż, dawno nie prowadziłem monologu, to teraz nadrabiam xD

19. abc2016

a masz warsztat dla tukanów? jak masz to postaw, bo totem tiki ma wysoką wartość, u mnie ten warsztat stoi w manufakturze i nazbierałam ok. 300 totemów i jak je oddałam to prawie pół paska zapełniło

20. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Właśnie czytałem to, co pisaliście - właśnie jego zamierzam wrzucić do manufaktury razem z pałeczkami ;)
    Swoją drogą to się zastanawiam, czy sprzedawać miechunkę, czy nie. Boję się, że drugi etap będzie o wiele bardziej wymagający jeśli chodzi o ilość wszystkiego.