panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dobrze idzie Zosiu to pieczenie - ciekawe czy jutro jak będzie BB to i kuponów będzie więcej wypadać .

Z zagród mało wypada jakoś , w ewentowym piszą niektórzy , że nic im nie leci , może jutro będzie lepiej . :)

2. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ktoś w eventowym napisał, że więcej mu wyleciało z oaz z innymi zwierzakami a nie z miśków, ale ja nie zamierzam klonować nic innego, chyba, ze mi miśki się znacznie poprawią jutro po 18tej

nie wiem jak z zagród, bo osły dopiero po północy zbiorę, ale z manufaktury czy menażerii wylatuje 1-2 kuponów

bardzo długo się mielą te ogórki w młynie.... kolejna duża złośliwość.... żebyśmy tylko przypadkiem SP jednej więcej nie ukręcili

dopiero teraz poczytałam trochę więcej postów z dzisiejszego poranka...
    rozumiem pasję robienia zdjęć samolotom, ale te gęsi wczoraj były dużo ładniejsze..... xD
    jakkolwiek fotki bardzo dobre :) gratuluje talentu :)

Ostatnie edytowanie: 20 lipca 2017
  3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

tak 1-y zbiór wszystkiego głównie stoją zagrody i zostawiam do jutra tak jak jest
    przeważają żółwie, wilki, kiwi, osły strusie i miśki
    co ma być to będzie drzewka się nie popisały

jutro też pewnie mnie nie będzie cały dzień więc niech stoją, zobaczę może w weekend co się da zrobić i tyle

pakuję miśki do oaz - zobaczymy co będzie

4. xBabciaEwa

Ja jakoś u siebie tego nie widziałam - zobaczę jutro jak ruszy BB - mam nadzieję , że przeskoki będą lepsze i kupony częściej wylecą

Pracujesz Aniu , że Cię cały dzień nie ma ?
    .

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Przestawiłam osły,psy i koty zobaczymy jutro,

kolorowych snów

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

jeszcze nie niestety ale i tak doba zrobiła się za krótka nawet szybko śpię bo roboty drogowe pod oknem budzą mnie wcześniej niż bym chciała :(
    taki czas ;)
    w dodatku jak widzę co się dzieje to :mad::cry:
    Dobrej Nocy

7. xBabciaEwa

Dobranoc - śpij szybko póki cicho jest . :)

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jakoś straciłam zapał do tej gry :(
    nie wiem czy dalej działać z tymi tortami czy dać sobie spokój
    mam na stanie tylko 10 kuponów i jak jutro nic się nie poprawi to nie zaliczę tego eventu

a wydawało się że będzie fajna zabawa

Jeszcze czytałam że miśki za wiele też satysfakcji nie dają i marne są przeskoki to już kompletnie załamka

9. xBabciaEwa

Nie załamuj się kochana , będzie lepiej - dobranoc - kolorowych snów . :)

--------------------------------------------
    Doberek !
    Mamy piękny piątkowy dzień , duszno , parno i zaraz będzie pewnie padac u mnie , więc co kawa z rana ?[​IMG]
    Z moich zagród wypadło 7 kuponów i jeden wiadomo z piekarni . Coraz słabiej chyba wypadaja , bo w ewentowym wątku wszyscy narzekają . Mi zostały 3 prezenty do odebrania , więc jest dobrze .

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2017
  10. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Doberek:):) Czyżby wszyscy spali? Kawkę przyniosłam:) bo ciasteczko do kawki to pewnie
    każdy sam sobie upiecze;):pxD

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Dzień dobry! :) Wiecie co dziś za dzień? Piąąąąteczek :) Najulubieńszy dzień wszystkich pracujących i innych też :D;)
    Miśki w oazie siedzą czekają na BB, torciki wypiekłam, zabrakło jednego kuponu żeby zrobić tą podstawową część. Poza tym deszczowo i pochmurno :(

12. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

No powiedziałabym tak samo gdy by nie to, że u mnie praca tylko w piątki i soboty:cry::p:cry:xD Jak większość ludzi świętuję weekend to ja wtedy mam do pracy8) Ale cóż, za to pozostałe 5 dni tygodnia u mnie wolne;):D

13. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek u mnie słoneczko bazarek odrobiony, teraz faremka z niedźwiedzi,kameleonów, osłów i strusi (mieszanka) wypadło 8 kuponów.Ciasta wypiekłam dwa zakalce sie trafiły.:)

14. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    to Cie pocieszam, że nie Ty jedna pracujesz w weekend - rzadko mam wolną sobotę, pracuje normalnie cały tydzień (na szczęście bez narzuconych godzin, tylko z narzuconym zakresem rzeczy do zrobienia, ale praktycznie od 7:30 do 17 z bardzo krótkimi przerwami) i 95% sobót też pracuję, a często w sobotę wieczorem mam jeszcze wyjście lub wyjazd i kiedy coś w ten weekend zrobić na farmie?

------------------
    zebrałam póki co kupon z Piekarni a resztę zbiorę ok. 8:50

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2017
  15. xBabciaEwa

Te lenie bobry pół łąki zajmują i żadnego kuponu mi nie dały , oj wyciepie je do paska jak nic . :p

16. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie jak wczoraj niedźwiedzie dały 12 kuponów, tak dzisiaj 3 :(

17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Witam, noo kupony marnie lecą bo tyle co i nic :(

brzustinka i kaniape4410 lubią to.
  18. xBabciaEwa

Czekam na BB , bo przeskoków u mnie O , cyrkowe tylko się pokazują .:)

19. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Kochani kiedy obstawiacie G&T? Mi Marcel rzuca licencje, więc myślę że coś niedługo będzie. Ostatnie było 12 maja, wcześniejsze na początku lutego. Akurat w sierpniu 3 miesiące będą :) Myślę, że koło 10 będzie ;)

20. xBabciaEwa

Może dobrze myślisz , zobaczymy . :)

brzustinka, toDzasta oraz agucha31 lubią to.