panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Dobry wieczór, a może dzień;)

Wpadłam do sąsiadeczki, a sąsiadeczki, zdaje sie ni ma;)
    ale widzę, że cyfrzakk z krasnalem dyskutuje:D, to chyba tu się na dłużej zatrzymam;)xD

o_Oooo! to smutne info:)
    Krasnal zatroskany...
    xD no jakbym krasnala czytała:D
    Witaj cyfrzak, kk;)
    Jak będziesz jeszcze kiedyś smutny, daj znać. My z Tomkiem to zmienimy;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Prędzej to, więc mam przechlapane, bo miałem już 5 operacji w 2 podstawówki bodajże przez co nawet nie chcę aparatu na zęby nosić (i dlatego, że ulubionych rzeczy bym nie mógł jeść) :p Teraz już na serio pidżamkę zakładam i idę się powitać z Morfeuszem:) Jutro pobudka o 7:00-8:00 ostatnia. Jak jutro po 16 będzie mama wolna już, to sobie z nią zagram w Inteligencję (bo w tabu w 2 osoby to nie ma co) bo wcale taki zły nie jestem i staram się już nie histeryzować:p Poza tym - nie bylibyśmy sobą gdybyśmy nie wprowadzili trochę zamieszania - czy taka rzeka istnieje, ile punktów w końcu dostaję, żartowali sobie z "łuchem"xD Szkoda tylko, że większość nazw nam się przypomina dopiero po ptokach:D

3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Czołem farmerska braci,
    kawka i ciasteczko[​IMG] :inlove:

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

czadowy kubeczek :D

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Pij szybko,bo przemięknie;)

6. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Fajna wiadomość, brawo. :D Tylko czemu do nas nie zagląda?:(

Jest, tyle, że o tej porze, to na drugi boczek się przekręcała. xDxDxD
    Dopiero teraz mogę odpowiedzieć, dobry ... dzień.:D

Dziękuję, pysznie wygląda i zmywać nie potrzeba. :pxD

7. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Jaka pyszna kawka:inlove: Ja już się częstuję;)

Dobry wszystkim:D

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzisiaj ćwiczę sianie precyzyjne, ciekawe co z tego wyjdzie.:oops:

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Dziś przerwa w sianiu kubecznika ,muszę uzbierać łyżek bo przez nie stoję w miejscu a do tego Miecio chciał włączyć pnącze
    no bo jak to ,pełnia jest a pnącze bezużyteczne wisi
    i sieję mroczne różniste różności

Nakarmionych 25 nietoperzy
    Ukończyłam misje Brakula o rety ile poszło do tej misji nietoperzy za bezcenn :cry:
    no ale jak mus to mus a i wiedziałam to je sobie zbierałam

Teraz nowa na tapecie ''Nawiedzony zamek '' i[​IMG][​IMG][​IMG]
    i mam pająki :D i nawet więcej niż ich potrzeba
    nie produkowałam bo żrą świetliki a świetliki żrą złote liście i w obu przypadkach to mi szkoda marnować małe zasoby magazynowe
    utargowałam dobre ceny na targu i się uzbierały

Powiedzcie mi proszę
    co czego potrzebna jest mroczna jabłoń ?

Nie wiem czy naprodukować sobie dużo jabłonek czy lepiej te fosforyzujące drzewko
    Z tego co wiem to nie gra
    woli poczytać książki
    Nie wiem jakoś dziwnie odebrałam jego ostatnią sówkę :(

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

xD pierwsze wrażenie tez miałam takie że samo ze sobą dyskutuje jednak nie wszystko jest spójne kk by tyle nie wytrzymał w 1 miejscu xD a nie wszędzie biegali obaj xD

ale wiesz jak to z bliźniakami bywa- oni nigdy tak naprawdę nie są identyczni ;)
    no i są pewne przeczytane fakty które jednak sie nie zgadzają :p
    sianie precyzyjne - w sensie co do sztuki ?
    muszę się kawy mocniejszej napić xD

nie wyrabiam z fosforyzującym drzewkiem :cry: czy ktoś kto ma wszystko i nic nie potrzebuje albo niewiele a ma nadmiar roślin może mi wziąć to drzewko z braku pomysłu? i wymieni się z nim ze mną na G&T za coś - niech pomyśli za co

jak nakarmię tego potwora to nic nie zostaje :cry:
    wzięłabym ze sklepu ale oczywiście mam za mało roślin [​IMG]

Dobry :oops:

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Halo halo koleżanko wielkanocne harce to w pasku mam, wiec podczas G&T proszę do mnie walić ;) :D :D
    Dzień dobry wszystkim:)

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    w małej przerwie przeczytałam to pytanie....
    do misji potrzebne jest mało jabłek (do świetlika chyba 44), ale jak chcesz zrobić nowe drzewko fosforyzujące to już potrzebujesz 100 jabłek i jeszcze (tak mi się wydaje, ale mogę się mylić) do czegoś potrzebne były w sklepie, ale już nie pamiętam do czego. A te fosforyzujące są potrzebne do papu dla błotniaków, których trzeba 340 do misji, więc dobrze jest takich fosforyzujących mieć chociaż 3 (a to jest 300 jabłek) i 5 zagród z błotniakami.

Ostatnie edytowanie: 12 lipca 2017
  13. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ty przynajmniej potwora karmisz
    a u mnie pasku siedzi xD jeszcze świata na oczy nie widział
    I jak tam we Wrocławiu ?
    Potwora nie robię ,starczy mi ten jeden w pasku ( żarcia ni mam dla niego )
    pewnie kiedyś będę płakać że ich nie mam

Jabłonek mam 3 na polu
    fosforyzujących 3 plus jedno do wzięcia z misji tego potwora
    ale strasznie żarłoczna te 3 zadanie w macki wierzby i długo jej nie ruszę

Zakręciłam się
    czyli najpierw trzeb by mieć dużo jabłonek żeby móc produkować fosforyzujące
    i wiem że nic nie wiem xD:cry:

Dzięki Zosia

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

już nie właśnie rano do paska też poszedł - za dużo zeżarł - musi odleżeć :p

15. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Powiem Ci, że Wrocław nocą bardzo ładny;) W sobotę wracaliśmy o 2 do domu, za długo mielibyśmy czekać na mpk, więc z ul. Stalowej na Plac Staszica (mam nadzieję, że nic nie przekręciłam:)) pocisneliśmy z buta xD Jakoś 50 min. chyba szliśmy;) i w końcu trafiliśmy na przystanek na którym 4 minuty trzeba było poczekać na mpkxD Może nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, ale po południu po rolki poszliśmy do Decathlonu... z Galerii Dominikańskiej i spowrotem na stare miasto. Myślę, że z dyszkę pykneliśmy :D
    Do tego w weekend troszkę pojeździliśmy (znaczy uczyliśmy się) jeździć na rolkach więc jest git:) 4 litery nie obite więc raczej dobrze;)
    A w ten weekend do Nowej Soli jadę:) Tak ustaliliśmy z drugą połówką, że na przemian będziemy jeździć do siebie, troche tu pozwiedzać troche tam:)

16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

wystarczy jak postawisz 2-3 jabłonki ale będą stały cały czas podlewane nawozami (niestety rosną długo)
    nie wiem czy ja dobrze zrobiłam, ale mam tak: 3 jabłonki i po 4 pozostałe drzewa - świetlików 8 (to jest za dużo, ale już ich nie muszę robić, bo mam 300 w zapasie) i 5 błotniaków (pewnie zrobię jeszcze 1-2 zagrody) - nie mam natury detalisty i nie lubię wyczekiwać aż kiedyś urośnie - wole postawić więcej zagród czy drzew i szybciej skończyć - teraz zdjęłam zagrody, ale drzewa stoją cały czas. Do tych mrocznych misji rośliny się wysieje, a zwierzaki i drzewa rosną długo i niestety jak się ma jedną zagrodę to można bardzo długo nie skończyć. Ale każdy ma swój styl i swoje pomysły :)

17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dostaniesz to drzewko , tylko mi przypomnij jak będzie G&T .
    Doberek !
    Syn był tydzień z rodziną we Wrocławiu - wrócili zachwyceni i pełni wrażeń . Stwierdzili , że Bydgoszcz to małe miasto w porównaniu z Wrocławiem . :)

18. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)

Kawa i ciastko w jednym, częstuję się i dziękuję:)

Przypomnij mi na GT to wyślę Ci to drzewko:)

19. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hejo kto się pojawil no kto no wlasnie ten istny :D

siema wszystkim kawusia super zwłaszcza kubeczek :)

_______

oki truskawki zebrane posiane podlane i ponawozone, trzeba ruszyc ta maszyne piekielna i wbic wreszcie 60 poziom zabawne mam dopiero 50

dokupiłem 5 kurnikow i już mam 85 tysiakow, kupiłem 100 nawozu za 19 kawalkow :D

na mrocznej zbieram mucholowke posieje kolejna ale chyba przejde na duże pola hehe cmj się za niecale 2 godzinki konczy :D

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Miała być pobudka 3,5-4,5 godziny temu:p Była około 6-7 h temu (toaleta wzywała) i potem znowu poszedłem spaćxD
    Nie dorabiaj mi kolejnego bliźniaka:p Zgredzio mi wystarczyxD
    Ja go pewnie nawet jeszcze nie mam:p