panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Na początku tez chyba ze 4 razy były punkty,:) potem się odmieniło ja kręcę na bieżąco i od razu karmię

2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

24 karatowy komplet :D jakos mi się nie chce eventu :) czekam na niedźwiedzie, na dzikiej stoi 34 zagrody w tym jedna pomaranczowa

ps a propo niedźwiedzi jak ktoś ma dużo zagrod to niech uważa bo niedźwiadki daja po 2 sztuki nawozu, żeby nie zapchalo zbiornika

ponad max już nie wrzuca

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Zrobisz jak będziesz chciał, ale pnącze to jest pnącze. Nie trzeba się naharować, a efekty są. ;)
    Ewentówka krótko rośnie, podeślemy cmj i jedziesz.

Teraz ta akurat nawóz potrzebny jest, moja ewentówka cały czas na nawozie.

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

cos w tym jest, do pnącza mogę spokojnie zbierac, a hodowla oazowych nietoperkow mogę zdobyc w kolejnej pełni :)

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Też kręcę na bieżąco i karmię .:)

Zbieraj , jeśli coś potrzebujesz to pisz , pomożemy , a jak masz na imię , jeśli mogę spytać ?:)

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

pewnie ze możesz, a czy odpowiem :p

spoko ze tak, to nie tajemnica
    Michał jestem witam wszystkich wesolutko :D

7. xBabciaEwa

No już Cię lubię Michał .

8. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ale super, chociaż ktoś :D :) czadowo uwielbiam dobry humorek mieć, słonko tutaj nam swiec nietoperki już zmarzly na tym cmentarzyku postawimy im kwiatka na stoliku :D

9. xBabciaEwa

Pamiętam Cię jak jeszcze byłeś - cyfrzak - . Michały to fajne chłopaki - jednego mam osobistego , to wiem . xD

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kurek metalowy no żesz.. Mają być w stolycy burze z gradem-.-

brzustinka i agucha31 lubią to.
  11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

My również Cie witamy Michale :)

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Witam :)
    a ja będę bardziej dociekliwa ;) i zapytam :
    czemu cyfrzak bo mnie to intryguje xD jakaś historia z nickiem?
    lubisz cyfry czy fotografie- bo z cyfrówką się mi kojarzy ;)

13. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witaj Michał:)

Też sprawdziłam, czy na pewno pod dobry adres dotarłamxD Michała kojarzę z ewentowych wątków, więc jak zobaczyłam post to myślałam że w ewentowym jestemxD;)

14. krasnoludek10

Po posianiu 1403 kubizmy i 98 łyżek. I witaj Michale:)

agucha31 i brzustinka lubią to.
  15. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

hej Tomek :) jak zdrówko

co do mojego nicka to z cyferkami, mam umysl scisly i uwielbiam wszelkie obliczenia np. ile posiac żeby można isc spac itp.

no dobrze mnie kojarzysz jako cyfrzak, taki mam nick na grze :D a tu przez 2 ka bo nie moznabylo polaczyc z tym starym cyfrzakiem :D ale to ta sama osoba, grajaca od nowa tamto konto usunalem teraz o wiele lepiej mi idzie :)

16. krasnoludek10

A Tofiki to wredoty:p Korzysta z każdej okazji, wbiega, wybiega, szwenda się, nie daje zagonić do pokoju a jak już zagonisz to nie "odzywa" się do Ciebie, tylko ciągle śpi8) Z niego to można by osła zrobić - więcej do neonów:pxD
    A wiesz, że nawet dobrze:) Też lubię obliczenia:p Ale geometrii i trygonometrii nienawidzę - najbardziej lofciam iloczyn prawdopodobieństw:D

agucha31, kaniape4410 oraz brzustinka lubią to.
  17. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Hehe ;) ja to samo ;) Myśłałam, że w eventowym jestem ;)
    A to nas Michał zaskoczył ;)

Moje nietoperki też na diecie trzymam. Skończę siać roślinkę, wtedy je nakarmię ;) Raz się skusiłam na bieżące uzupełnianie eventu i potem kompletnie się pogubiłam, ile mam jeszcze do wysiania xDxDxD Musiałam przeliczać, sumować, odejmować.. Za dużo roboty - wolę nazbierać całość rośliny, i potem wszystko oddawać. xDAle na wypadajki mogę czekać - to nie problem ;)

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

normalnie tak jak ja, jak miałem na matmie w budzie rysować jakies figury to myslalem ze oszaleje a plastyka ale to był koszmar :)

a gram od 26.czerwca tego roku i mam 54 poziomek i wczoraj odkryłem byka ognistego i pedze do góry do zywej legendy, leśnej nawet nei ruszyłem podobnie jak baha, no totalnie inny styl gry :D ze zwierzakow 7 kur, 7 krolikow, 1 nietoperze, na dzikiej 34 zagrody niedzwiadkowate, i tony drzew :D

19. krasnoludek10

Każdy styl jest unikalny i to jest super;)

20. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Witaj Michale:)

Ja poproszę wyjaśnienie obrazkowe:p:) ewentualnie obrazkowo- pisanexD:p

Ja często tak zamierzam wszystko nazbierać i dopiero robić, ale mało cierpliwa jestemxD;) więc kończy się na tym, że zawsze karmię na bieżąco:):)