panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Ufff jesteście ;)
    No tak - szkoda nie korzystać z takiego bonusika ;) Też bym korzystała ile wlezie w miarę dostępnego czasu ;)
    Heh ;) No dziś wiele do czytania nie ma, ale kto wie, jeszcze możemy nadrobić ;)

Evencior skończony i sieję ten uszlachetniony chmiel na deski, ale rewelacji nie ma. Chyba w przypadku chmielu większe prawdopodobieństwo oznacza, że w ogóle lecą xDxDxD

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Zosia zastosowałam radę na truskawki i z nie do końca uszlachetnionych tez wypadły deski dziękuję za podpowiedźxD

3. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

jedno takie jajo to tak trochę mało, mam 3 a jak będą jeszcze kiedyś do zdobycia za farmerki (można teraz tylko jedno) to kupię
    leci z nich co leci, same deski nigdy, ale z prezentowych skrzynek tylko raz dostałam 8 desek, a tak to 0-3 najczęściej

wszystkiego uszlachetnionego na raz i tak nie zasiejesz, nie wiem czy dobrze, ale robię tak: jest 6 slotów w szklarni (maksymalnie) - w 3 są goździki, bo ciągle są potrzebne, a pozostałych trzech albo w dwóch róże i kolejnym szparagi na młoty, albo cebula, albo truskawki, chmiel i konwalie

na deski wystarczy mieć tylko to jedno uszlachetnienie... chyba, że chcesz przyspieszać te truskawki, ale one i tak dość szybko rosną, szkoda slota w szklarni na przyspieszanie truskawek, lepiej zjeść coś z alchemika :)

Wyraźnie to widać ze szparagów jak lecą młoty drewniane, ale ich 750x więcej leci, tych desek to tylko 10%, wiec się nie czarujmy, ze to będzie astronomiczna liczba - jak z kazdego pola wyleci 3-4 zamiast 1 deski to będzie dobrze

a u mnie wszystkie pola do wszystkiego (jest dużo mniej pracy bo nic nie demoluję, a i lepiej wykorzystuję dopalacze, bo jak zjem CMJ to sieję wszędzie, a jak doniczkę i kulki to stawiam zagrody wtedy wszędzie) - tylko magazyny stoją (choć zdarza się że je zdejmuję), jak trzeba siać lub stawiać drzewa, to poza sowami i magazynami na farmie , mam 556 małych pól a na wyspie 350, sów nie zdejmuję nigdy

Ostatnie edytowanie: 8 lipca 2017
  4. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Dziękuje :)

Wpadłam tylko zobaczyć co słychać

5. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

wszystko spoko Zosiu :)
    dobrze że każda z nas gra po swojemu i inaczej i możemy wymieniać swoje pomysły strategie itp :)

Mnie chodziło w tym wszystkim że nie chodzi o to co możemy kupić a wypracować i ile z tym schodzi itd

weźmy takie przejście poziomu - po ponad 6 ciu latach nadal dają 1 florka a stopień trudności sama wiesz jak każdy tu jaki jest
    50 poziomów zgoda ale dalej?
    i co ja mam za tego 1 florka?

a wiem - kolejny poziom :)
    To jak ja gram i wytrzymałam tyle czasu i nadal jestem to jest największy sukces :p

i dalej do przodu po swojemu używam tych swoich sekretnych kombinacji ;)

6. agucha31

to jest fakt, ten 1 floren na wysokim lvl , to śmieszne, tym bardziej ze nim sie przejdzie poziom i tego florka dostanie to trzeba czasu i mase pracy włożyć

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratuluję Aniu wyższego poziomu . :inlove:
    Grzecznie mówię wszystkim dobranoc , pa słodziaki . :)

8. agucha31

Dobranoc Ewciu

9. AnnDżelina

no właśnie zdobyłam tego florka :D
    Dzięki Ewuś i Dobrej Nocy

10. agucha31

NO to sie wzbogaciłaś :)gratuluje nie tyle tego wzbogacenia co przejścia na kolejny poziom :)
    Ja o tego 1 florka codziennie sie bogacę nie przez lvl oczywiście :p tylko pewne śliczne drzewko sobie rośnie w ogrodzie :)

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Szczęściara jesteś :)
    U mnie drzewka brak. Na szczęście jeszcze jest telefon męża ;)

12. agucha31

a jakoś sie kiedyś tak trafiło :) no tel też często sie przydaje no ale osobisty :(

13. AnnDżelina

to zazdroszczę ja tego cuda nie dożyję na swojej farmie raczej
    ciułam sobie więc tak czołgając się.
    Ale ważne że do przodu :)
    a te opcje przez telefon to działają w końcu jeszcze czy niekoniecznie?
    bo tyle było hałasu o te płatności ale niektóre nadal są dostępne :)

aaa przeciągi widzę teraz robisz - sygna super ale trzeba się chyba czegoś złapać xD

14. agucha31

Chyba juz od dawna niema możliwości go zdobycia, było jakoś bardzo krótko :( no i jakoś sie wtedy właśnie trafiło :)

Ok na mnie juz pora, zmykam lulu. Dobranoc.

Ostatnie edytowanie: 8 lipca 2017
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jedyne, co kupuje przez telefon, to najmniejsze pakiety florenów i te płatności działają. Chyba, że wstukam zły kod ;)

Ciepło jest, to trzeba porządnie przewietrzyć. A że pogoda jest jaka jest, to się przeciąg zrobił ;)

16. antonina-farmerska

Aniu gratuluję nowego poziomu,

Bry niedzielne;)

17. agucha31

Witam wszystkich i

18. tosia

tosia Nadzorca forum

Witam niedzielnie:)szybko i w przelocie łapie kawę:)

misie u mnie sie rozgościły wraz ze śliwami i jabłonkami:)biedna farmerka ze mnie, to muszę wszystko sama:sleepy:

gratuluję poziomów i posprzątanego domku;):music:

miłego dzionka:music::music:

19. antonina-farmerska

dzięki za kawkę niedziela jak w zoo-osły misie strusie i rybki,ceny hamaków na targu podskoczyły do 45tyś idę pohandlować.

do kawki[​IMG]

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Iza nowy 91 poziom na farmie zaliczyła - moje szczere gratulacje kochana . :)
    Miłej , udanej niedzieli życzę . :)