panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I rozdział jest bardzo smutny, bo opowiada o okrucieństwie człowieka wobec zwierząt, czego dowodem jest współczesne jedzenie psów w Chinach:( Ale lektura bardzo ciekawa;) 1 rozdział = 35 minut, ale ponieważ około 5 minut trzeba było wracać do czytanej strony, bo telefon wariował i przenosił wprzód parę stron albo na pierwszą stronę, to około pół godzinki;) "Ludzie bezdomni" - z 45 minut na rozdział w pociągu a "Jądro ciemności" to nie wiem, bo nie ma chyba podziału na rozdziały. Jak już się z tym uporam, to poproszę o kolejne <mistrzowskie> doradzenie;) A poza tym to chyba podobnie myślimy, bo wczoraj też się skusiłem na "Był sobie pies"xD

Ewa - sto lat, sto lat, niech sto lat farmerskich żyje nam!!!

Ostatnie edytowanie: 1 lipca 2017
  2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ewus gratuluje tych 3 latek wytrwałości

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    dziękuję pięknie za życzenia i wszystko .
    Tak sobie usiadłam i pomyślałam - hm 3 lata to niby nie wiele , ale z drugiej strony patrząc to trochę czasu spędziłam już na farmie i forum , że też mi się chciało . Nadal tu jestem mimo wielu zawirowań - a wiecie dlaczego ? Pewnie wiecie , więc napijmy się dobrej kawy do tortu [​IMG]

4. krasnoludek10

U mnie też:(
    To mam wyzwanie dla Ciebie:p Ja czytam "Jądro" pod koniec wakacji a Ty teraz przeczytasz, ale nie będziesz mi nic zdradzać:p;)

Nie ma to jak skleroza:p 10 maja się zarejestrowałem, ale kiedy chcę to świętować <chyba nie wtedy> to już nie pamiętam oczyzwisajciexDxDxD

Ostatnie edytowanie: 1 lipca 2017
  5. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry ;)
    Słoneczko, cieplutko, sobota ;) Super ;)

Wszystkiego najlepszego Ewciu ;)

6. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)

Ewcia, gratuluję 3 lat na farmie:)

Kawą się częstuję, jeszcze dzisiaj nie piłam. Ta z motylkiem tak smakowicie wygląda:p

===============================================

Przeczytałam że wczoraj był temat książek i czytania. Uwielbiam czytać książki:inlove::inlove::inlove: Wolę książkę niż TV i zawsze tak było. Jak byłam dzieckiem to mama musiała zabierać mi książkę i wyganiać żebym pobawiła się z koleżankami:p

===========================================

Połowy idą nieźle. Dzisiaj na 10 połowów 4 razy trafił się marlin, ale to zasługa mojego dzieckaxD mi nie chcą tak wyskakiwać, niedobre-.- Nowe pnącze działa. Nagrody z zakładki inne wybrane. Następny połów jutro.

7. krasnoludek10

Wcale nie super:p Duszno strasznie... Marliny mnie nie lubią chociaż trafiam w neonową linię jak jest na środku 3 od brzegu szarego paska8) U mnie mama nie ma takich kłopotów, Aga:p U mnie to tylko siostra ma kłopoty, że nie chce mi się z kimś wychodzić gdzieśxD Jestem bardziej duszą towarzystwa w szkole moim skromnym zdaniem i rodzinną duszą - wolę rodzinę od znajomych:p Nawet w charakterze niańki do siostry przyrodniej - rzadko, bo rzadko, ale jednakxD

agucha31, tosia oraz brzustinka lubią to.
  8. xBabciaEwa

dziękuję bardzo . :inlove:

dziękuję ślicznie . :inlove:
    U mnie 20 stopni , wieje wiatr i szału z pogodą nie ma . :p
    Książki to temat rzeka , można gadać o nich bez końca .:)

9. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Wyzwanie przyjęte:p;) Spróbuję tą nieszczęsną książkę jakoś wymęczyć:oops::wuerg: Z tym, że gdzieś za tydzień dopiero bo muszę się po nią do biblioteki pofatygowaćxD;)

10. krasnoludek10

Wszystko w sumie jest tematem rzeką;) No dobra, przesadzam trochę, ale filmy to na pewno:) Spoko brzustinka, masz czasxD

11. xBabciaEwa

Masz rację , jeśli chodzi o filmy to owszem oglądam , ale wolę jednak książki , zawsze były w moim życiu odkąd pamiętam . :)

12. krasnoludek10

Dzisiaj w kalendarzu 15 zielonych kropelek:)

13. xBabciaEwa

Dzięki Tomek za informację . :)

14. krasnoludek10

Proszę:) W aktualizacjach i pomysłach jest bardzo ciekawy pomysł użytkowniczki zagma;)

15. xBabciaEwa

Zagłosowałam na tak .

16. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Ja już też po głosowaniu:)

17. krasnoludek10

Ja też.

18. xBabciaEwa

Dobry pomysł i nawet bym była gotowa to jajo kupić .:)

19. krasnoludek10

Pewnie i tak kiedyś w Renzo je dadzą jak pomysł wprowadzą;)

20. xBabciaEwa

Dla mnie to nie dobrze , bo w Renzo mi kiepsko idzie . :sleepy: