panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ja jakieś kupie, ale robię takie dwa w jednym - od jutra jest dzień mega PD, wiec sobie dokupię florenów wieczorkiem raz i potem rano drugi raz i będę miała całą niedzielę plus 200 PD, a w niedziele za floreny kupie po kilka drzewek... mam słabość do drzewek....

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

W niedzielę idę na chrzciny Mikołajka i raczej o grze nie będę myśleć . A florków nie mam i na razie nie kupię , bo nie i już .:p

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Czy ktoś pamięta jakie itemy są potrzebne na pnącze z misji czary mary?

4. abc2016

strusiopiór, monstrualny traktor, piraniodzilla i jeden na g (co nie mogę się nauczyć)

ghulonez, a ten strósiopiór jest strachliwy xD

5. xBabciaEwa

Potrzebne są;
    monstrualny traktor
    ghulonez
    piraniodzilla
    strachliwy strusipiór

6. panoramaogrodnicza

Dzięki. :inlove: Muszę sprawdzić, bo zdaje się, że już coś z tego mam.

7. xBabciaEwa

Jednym się z Tobą podzieliłam , bo miałam 2 , ale co to było - nie wiem . xD

8. abc2016

ja mam tego na g (dostałam na GT) a stósiopióra zrobiłam ostatnio jak była pełnia, ale do gałązki jeszcze daleko u mnie....

ale za to skończyłam kukurydziane pnącze i odpaliłam, do jutra jakieś skrzyneczki wpadną :)

9. panoramaogrodnicza

Tak, tak, mam od Ciebie strachliwego strusipióra. Dzięki. :D:inlove:

10. xBabciaEwa

Też robisz tą misję ? ja jetem na 6 zadaniu - pnącza jeszcze nie będzie - za dużo siania .

11. abc2016

z czary mary zrobiłam srebrne 1-5, do pnącza zostało mi 6-7 srebrne i całe 8, ale to jest bardzo dużo siania

12. xBabciaEwa

Muszę sprawdzić , ale wszystkich chyba nie mam . xD

13. abc2016

ja nie mam ani jednego, ale wszystkich nie kupie, tak dumam nad tym co CMJ daje, zawsze co drugi dzień, jeden słoiczek.....
    jeszcze Teleporter mnie wzrusza ;)
    chyba żeby któreś pnącze dawało coś lepszego, szkoda, że Jurasa nie ma on by mi wytłumaczył....

14. xBabciaEwa

Takie mam

15. panoramaogrodnicza

Gratki. :D:inlove: Ja jeszcze trochę.

Robię. W czasie ostatniej pełni powiedziałaś, że mam robić, to się słucham. ;)
    Kończę, robię 8/8, mam 98 % więc mam nadzieję, że dam radę. Ale jeszcze mam do zrobienia stwór z bagien (mam 20%), magiczne zwierciadło (39%), nawiedzony zamek (76%) i brakula (77%), no i te itemy, ale itemy to na zaś.

Może przyjdzie to wytłumaczy.
    Mam takie i polecam, jeśli jest do kupienia i kupujesz to nie ma co się zastanawiać.

Ja nie produkuje cmj, bo wiesz jaki mam stosunek do rzemiosła,
    a ta ilość spokojnie wystarcza na moje potrzeby, czasem nawet jak cena jest z sufitu to sprzedaję.:D

16. abc2016

ja tam lubie sobie jakiś dżemik domowy zrobić, ale takie stałe źródełko byłoby niezłe :)

17. xBabciaEwa

To super , jak skończysz tą misję , to rób następną - u mnie to potrwa , więc do przodu , ale systematycznie i będą efekty . xD

18. juras

juras Weteran forum

Elunia dobrze radzi, trzeba brać jak jest do kupienia, bo stale ,niezauważalnie, co drugi dzień przybywa słoiczek.;)

19. abc2016

dzięki Elka :)

dziękuje :)

to już się nie będę zastanawiać tylko kupie te Gryzmoły :) jak 3 osoby powiedziały to samo, to coś w tym jest :)

Ostatnie edytowanie: 9 czerwca 2017
  20. xBabciaEwa

Gratuluję wyższego poziomu na farmie .xD