panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

pracowity jesteś :)
    też się staram mieć takie 40-50tys zapasy drobnicy, ale teraz akurat sporo sprzedałam i muszę posiać trochę, ale póki co stoją drzewa, na 5 łąkach (minus magazyny)

2. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

ja podaję ile mam na stanie a nie ile zdobyłam dziś doszło ponad 670 zielonej
    a po za tym Doberek

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Łał - to zapasik masz - nie podzielę się z Tobą - ja codziennie w sklepie kupuję drobnicę i zapasik rośnie pomału , ale jest trochę .

Doberek Karinko .

4. KarinkaP

U mnie taki zapasik pomnóż razy 10
    Witaj

5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

jak to robisz , że tyle masz - normalnie padłam . xD

6. KarinkaP

krótko rosnących nie sieję tylko kupuje

7. abc2016

Karinka, to jest dopiero Torpeda :inlove:

to byśmy w symbiozie żyły na jednym targu - bo ja akurat drobnicę (tak do soji) sieje najczęściej, inne tez tych mam najwięcej

8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dziękuję, u Ciebie bardzo dobrze mają, zaraz sobie uhoduję, a może kupię.

Łał, w życiu tyle nie miałam. Co ja robię tu ? ;)xD

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

10. panoramaogrodnicza

A ja co usieję to sprzedam. ;)xD

11. abc2016

każdy jednak robi inaczej, jak mam czas to wysiewam 40-50 tys nawet więcej drobnicy a jak jest wysoka cena to sprzedaję

12. KarinkaP

Też prawda każdy sobie rzepkę skrobie jeden sieje drugi kupuje trzeci paszę produkuje
    Dobrej i spokojnej życzę Dobranoc

13. abc2016

dobranoc Karinko :)

14. panoramaogrodnicza

Dobranoc Karinko. :)
    Tylko tak się zastanawiam, co jest korzystniejsze, a co bez sensu ?

15. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Ładna drobnica ;) Fakt ;)
    ja też lubię siać, i to siać właśnie drobnicę - a najbardziej sianko - rośnie ani nie za długo ani nie za krótko ;) Lubię siać sianko ;) No lubię i już xDxDxD

Pożegnałam Królową ;) Tym razem godnie i z uśmiechem na twarzy ;) I pięknie jej podziękowałam ;)
    Wszystkie koszyczki wykorzystałam - i te co mi z wczoraj zostały, i te nowe co mi dziś wpadły ;)

I niech żyje Królowa!!!!

16. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dobrze mi było z Królowa dziś niespodziewanie zamiast leżec pod jabłonka albo inna gruszą cały wolny czas latałam z koszykami:p
    Dobrej nocki

17. abc2016

skończyłam misję :)

kukurydzę zdążę wysiać, a rożna już mam w nadmiarze :)

dziś pobiegałam tylko z 28 koszykami od Sąsiadów i magazynów, ale i tak mam takie zapasy, jakich moja farma nie widziała :)

18. kaniape4410

Gratulacje!!!
    Ja się ciągle waham - na ten moment mam 2359 sztuk, niedługo zbiór i jeszcze jeden naleśnik do wykorzystania. Z wyliczeń wynika, że powinnam zdążyć wysiać na wszystko. Ale i tak się nie mogę zdecydować..

A koszyczków zebrała mi się dzisiaj ponad setka, razem z tymi co wczoraj zostały ;) Zwierzaczki hojne były - chyba chciały mi wynagrodzić wczorajszy gul ;)

19. abc2016

policz dokładnie ile dasz rady zrobić jeszcze zasiewów - da się zrobić 5 na dobę, ale lepiej policzyć 4 zasiewy na dobę, czyli bez naleśnika 800 zysku, a z z naleśnikiem 1400
    a na misję (6 zadanie) i event potrzeba 5920 kukurydzy

20. kaniape4410

No to wychodzi ok. 18 zasiewów, każdy po 5h mniej więcej - to prawie 90h. No to oczywiście bez naleśników.
    Event trwa jeszcze 87h, więc powinnam na styk zdążyć. Chyba..
    Zobaczę jutro rano..