panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

O tak, zwierzaki są niesamowite.. Są rzeczy na niebie i ziemi, o których się filozofom nie śniło..

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

To fakt to jego wyczucie w tym wypadku ale była też inna sytuacja jak koleżanka przyjechała do mnie na kilka dni. Ja któregoś dnia musiałam wyjść na pół dnia bo miałam sporo do załatwienia, ona przez ten czas obiad robiła ziemniaki przed moim powrotem chciała aby były gotowe , wstawiła i poszła do pokoju książkę czytać ale po pewnym czasie trochę ją znużyło nagle po jakimś czasie kot jakby mu ktoś szpilke wbił biegał jak oszalały , wbiegał do niej do pokoju skakał na tapczan i miał,miał,miał aż ją poderwał tym miałkaniem , wstała wściekła chciała go pogonić ale jak juz sie podniosła poczuła straszny smród. Okazało sie ze o ziemniakach zapomniała i oczywiście z ziemniaków węgiel, garnek spalony i pełno smrodu w domu , ale gdyby nie kot nie wiem jakby wtedy to sie skończyło

3. kaniape4410

Łoooooo jakie mądre zwierzątko.. Kochany mądry kotek :inlove:

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

I jak tu ich nie kochać .:inlove:

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

O matko, podziwiam, że Wy możecie tak spokojnie rozmawiać.
    Ja już kłębek nerwów jestem.
    Uda się, nie uda, uda się, nie uda ......

6. kaniape4410

hehe ;)
    Jestem na liście w pierwszej 50tce.. Więc raczej nie wylecę. Chyba wszyscy cichociemni i czajniczący się już powrzucali co mieli..
    Nic już nie wykręcę, chociaż rośliny zostałoo mi duuużooo, oj dużooo. Ale miałam zabezpieczenie na dzisiejszy ranek - tak na wszelki wypadek. I zielone kropelki w odwodzie..
    Trochę adrenalinki jest co prawda to prawda. I napięcie małe - co chwilę zaglądam jak tam na froncie się pozmieniało..
    Przed 14 strzelę pamiątkową fotkę..

Mam nadzieję, że będą wyniki wszystkich grup, to sobie pooglądam czy i gdzie dałabym radę powalczyć. Oczywiście dwie ostatnie grupy to nie dałabym rady, ale miłoby było sprawdzić jak w innych, by mogło być..

7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja już nakarmiłam ostatniego psa - dość :oops:

z listy nie wypadnę ale mam dość przepychanek mój stołek mi połamali szaleńcy -.-

8. panoramaogrodnicza

Ja jeszcze zabawiam się z ostatnimi.
    Miałam taki pomysł, żeby zrobić zestawienie, więc jak możecie to zanotujcie z waszych grup wyniki,
    tzn. najniższa, wpłata, najwyższa wpłata i liczba Polaków.

kaniape4410, agucha31 oraz AnnDżelina lubią to.
  9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)
    i czym się denerwować? pikselami?
    na listę wskoczyłam, na 99 pozycję (do najniższego mam 37 zabawek, może tyle nie zlecę) - ale jeszcze coś tam dorasta, jak zdążę to wrzucę, nic nie dokupiłam, ani koszyczka, ani pakieciku, trochę wylałam swojego SN, ale jeszcze mi sporo zostało

10. AnnDżelina

tylko jak zdążyć przed zamknięciem bo u mnie to zamkniecie będzie co do sekundy nie wiadomo jak z doliczeniem :oops:
    ilu polaków to będzie wiadomo jak listy wywieszą i tak

11. panoramaogrodnicza

Lista będzie wisiała do 14.00, a ostatnia aktualizacja jest o 13.51.
    Wpłaciłam wszystko, więcej już nie zdążę. Na razie jestem 89. Uffff......
    A teraz 92. :)

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2017
  12. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj kochany i to bardzo :) A mądre to raczej każde zwierze jest każdy kto czy ppies jak jest dobrze traktowany przez właściciela to potrafi sie odwdzięczyć i pokazać prawdziwą miłość
    Ewcia nie da sie Nawet jak czasem troszkę zdenerwuje to przyjdzie przytuli sie i cała złość mija

Anetta41 i kaniape4410 lubią to.
  13. abc2016

grupa 7
    max 626
    min 99
    Polacy 25 osób
    max 207
    min 99

poprawiłam dane !!!

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2017
    Anetta41, agucha31 oraz kaniape4410 lubią to.
  14. kaniape4410

KOOOOONIEEEEECCCC!!!!!!*
    No dobra, chyba skończyłam jako 52 ;) Zabawiłam 114 + 100 psiaków ;)
    Chyba niezły wynik jak na dość lajcikowe podejście do eventu.

U mnie to wyglądało tak
    Grupa 6 - poziomy 91-93
    Najwyższe wpłaty: 538/467/422/343/311
    Najniższe wpłaty: 53
    Polaków 25

Nikt ode mnie nie załapałby się do grup śmierci.
    (*krzyk celowo zamierzony, mam nadzieję, że w obecnej sytuacji wybaczony ;) )

15. abc2016

brakło mi rośliny na 3 zabawki, zrobiłam zabawek 100+129
    ostatni mops chyba już nie załapał się na doliczenie, bo go karmiłam po 13:50 - a jednak się załapał, ale to nie zmieniło mojego miejsca na liście
    i tak całkiem dobrze :)
    dzięki wszystkim za pomoc :)

16. AnnDżelina

Grupa 10 poziom 101-105

19 naszych a było więcej :cry:
    Max - 924
    Min- 172

Kończę na 15 miejscu z wynikiem 355 nakarmionych piesków

...
    ostatniego pieska nakarmiłam do 0 w sensie 0 wypadajek mi zostało co do 1 wykorzystane
    Dziękuję Wszystkim za wsparcie wypadajkowe i trzymanie kciuków
    z tym wynikiem w grupie 11 by mnie nie było

17. kaniape4410

noo można odpocząć teraz :) uffff..

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja to cieńki bolek przy Was jestem , ale w topie zostałam , wprawdzie na 180 miejscu , ale jestem i bardzo się cieszę z tego .

19. AnnDżelina

idę wystawić ładunki przez te wszystkie dni nie miałam nic na polach prócz eventówki z wyjątkiem 4 ładunków z pociągu z pierwszych kursów z których dostałam traszki
    nic nie hodowałam wszystko pochowałam event ze zwierzakami odpuszczam a już tym bardziej jak to będzie hodowlany

demolkę zrobiłam do 0 bo nie wiedziałam jak to będzie szło wolałam siać i siać aż do końca

20. abc2016

u mnie magazyny stały cały czas, bo zrobienia kilku setek kameleonów to trochę czasu zajmuje... SP się ukręciło trochę, powinno wystarczyć :)