panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Doberek,czas do roboty moje mile farmereczki,dojenie to przed szóstą.
    Sama siedziałam ,czytałam
    cierpiałam brak odwagi,a potem jakiś impuls spowodował,ze wyszłam i bardzo się z tego ciesze;)

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Witam z rana i kawkę zostawiam a że po fermie pieski biegają to dla odmiany kotki :)

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry. :D
    Pieski latają i już mają dość, nie chcą frisbee łapać. :mad:

Jak u Was na polu walki? Myślę, że bitwa o miejscówkę to się dopiero rozegra.
    U nas rozpiętość 829 - 98, spadłam na 151 pozycję, hmmm, to nie miejscówka to korytarz,
    idę się wepchnąć do przedziału.

4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

mnie to już wszystko jedno z czym ta kawa ale by była i działała xD

Dobry :)

ha mina i reakcja tego psa mówi wszystko xD

ważne że się tam trzymacie nie ważne jakie miejsce byle się nie dać zepchnąć :oops:

5. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry ;)
    ja dziś do pracy nie idę, dalej choruję.. Tyle dobrego ;) Chociaż jutro to pewnie już polezę..

W nocy mnie z 50 miejsc zrzucili, ale nie wyleciałam.. Mam nadzieję, że to Ci co poranne zbiory zebrali i do pracy/szkoły/inne miejsca sobie poszli i już nie wrócą..
    No i mam w zanadrzu parę argumentów i mam nadzieję, że nie wylecę ;)

Trzymam kciuki za wszystkich - oby do 14..
    Bądźmy dzielni!!!

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Chętnie wypiję
    wybieram tą z okularami ,może lepsze miejsce wypatrzę w przedziale xD
    Rano byłam poza top

trochę się bawiłam i jestem na 89 pozycji i spadam
    Za jakieś dwie godzinki zbieram cebulę z dwóch pól, eventówka w pogotowiu
    więcej już nie zdziałam ile zrobię tyle mojego

Trzymam za wasz wszystkich kciuki :D

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ja wybawiłam 155 piesków mam jeszcze asa w rękawie czekam aż urosnie smerfowa eventówka

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Lecę sobie w dół , ale może się utrzymam , zobaczymy . xD

9. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dziewczyny chłopaki, trzymamy się, nie puszczamy uchwytów!!! Pal licho że w kącie, że stojące - ważne że w pociągu!!! xD
    Kiedyś człowiek podróżował całą noc ściśnięty w toalecie.. Więc i my damy radę ;)
    A tak to wygląda w najwyższych grupach xDxDxD

10. xBabciaEwa

mają tam przekichane , trzymam kciuki za naszych , żeby sięxD utrzymali . xD

11. agucha31

oj nic dziwnego
    No zobacz może każdej trzeba okulary dorobić :)

Oj nie zazdroszczę im

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ten Twój piesek jest niesamowity chichram się jak go widzę za każdym razem

walka jeszcze trwa :oops: niestety w ostatnich przedziałach to już chyba wszystkie chwyty dozwolone
    nie miałabym szans gdybym była o poziom wyżej

13. xBabciaEwa

Przypadkiem na niego trafiłam , fajny słodziak .
    Miota sie jak ja w tym topie . :p

14. agucha31

Mój kot jak poraz pierwszy zobaczył odbicie swoje w lustrze to podobnie zareagował jeszcze łapą próbował zaczepić swoje odbicie :) Przez dłuższy czas przyglądał sie i dziwił o co chodzi :) Co sie wtedy uśmiałam to nie do opisania :p Później jeszcze przez jakiś czas tak miał ze przechodząc obok próbował zaczepić tego tam w odbiciu :) Teraz juz mu to przeszło na ale u mnie w pamięci zostało :)

15. xBabciaEwa

jak miałam Dianę - suczkę moją kochaną to dużego lustra nie było jeszcze u mnie , więc z tym był spokój .

16. agucha31

No u mnie jest ale za to też była masa śmiechu na jego reakcje :)

17. xBabciaEwa

Mogę sobie wyobrazić , zwierzaki to potrafią rozbawić i są takie kochane . xD

18. agucha31

oj to fakt Dlatego zawsze byłam zdania że dom bez zwierzaka to jak ogród bez kwiatów

19. xBabciaEwa

Też tak myślę , jak mi smutno to córcia ma pieska i zawsze mogę się z nim pobawić - taka przylepa z niego . :)

20. agucha31

A wiesz co jest najlepsze za mój kicia jest lepszy od lekarzy. Wyobraź sobie ze on juz drugi raz pierwszy sygnalizował mi ze cos jest nie tak i wyczuwał chyba guza nim dobrze sie pojawił. Bo zawsze kładzie sie mi na brzuchu jak leże na plecach albo jak na boku to wtula sie gdzieś obok albo w nogi no czasem rozpycha na poduszce a ostatnio juz drugi raz bo i kiedyś i teraz ostatnio kład sie niżej na wszystkie sposoby, jakbym nie leżała czy na plecach czy boku wtulał sie niżej czasem tam ugniatał łapkami i sie dalej wtulał no i tak było przez jakis czas , później dopiero wyczułam guza i tak juz było dwukrotnie :(