panoramaogrodnicza

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by panoramaogrodnicza, May 21, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj to , to tak :) :p Czaiłam sie i czaiłam aż wkoncu postanowiłam wejść do środka :) Ale to też dlatego ze na dworze zimno było a tu impreza właśnie była no i trzeba było sie jakoś rozgrzać :)

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Bardzo tylko wszystko w kolorze jajeczym

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ach, bo to najpierw było tłumaczenie
    a potem obcojęzyczny zwrot
    łac. divide et impera, czyli dziel i rządź
    Przepraszamy. :)

No i dlatego wydałaś mi się znajoma. ;)xD
    Wiem, że w krzakach dużo ludzi siedzi, robiłam już kilka akcji, żeby wyszli i choć od czasu do czasu
    wypili w domu herbatę i pogadali. :D
    Ale to trudne, wiem, sama siedziałam w krzakach bardzo długo i nadal przesiaduję tu i tam.;):)

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pięknie trafiłam, po prostu nie mogłam lepiej.
    Elu, gratuluję pomysłu otwarcia domku, cudownych domowników w i gości.
    Udało Wam się tutaj stworzyć taki przytulny ciepły kącik, gdzie z chęcią zaglądam żeby odpocząć, uśmiechnąć się, złapać pozytywnej energii :)
    Jestem szczęściarą, bo udało mi się spotkać w realu dwie wspaniałe osoby z tego domku - Elę i Agniechę :). Mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy :)

Coś na deser przyniosłam :)

5. agucha31

No chyba szybko zapadam w pamięci :) Może dlatego że jak juz gdzieś jestem to jestem na dłużej nie tylko chwilowo :) No a w krzakach też jeszcze czasem siedzę i zaglądam tu i tam :) Czasem tak bezpieczniej, czasem ciekawiej a czasem po prostu taki dzień ze lepiej poczytać niz popisać :)
    oooo jakie pyszności

6. panoramaogrodnicza

No tak sosnowy pyłek jest niesamowity, takie ilości. Dobrze, żeby spadł deszcz.

Dziękuję za miłe słowa i za słodkości. Wiesz, że lubię. :D:inlove:
    Domek tworzymy wszyscy, jest fajnie, bo my fajni jesteśmy.
    I masz racje spotkania w realu są super, chociaż przed, bałam się okrutnie.
    No ale to cała ja, boję się ale broję. :pxD

7. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Gratuluję 1 Rocznicy założenia domku, i życzę jeszcze wielu takich rocznic i tysięcy napisanych postów:)

Cieszę się, że jest ten domek i mogę w nim coś od czasu do czasu napisać. Wszyscy tu piszący są mili i życzliwi i choć na razie więcej jeszcze z krzaków podczytuję niż piszę, to zaglądam tu z przyjemnością:)

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Widać jaki ze mnie abstynent ;)xD
    -----------
    Byłam poza top
    pobawiłam się i
    wlazłam na 93 i spadłam już na 97
    chyba to się nie uda :(
    największym problemem jednak są wypadajki
    z eventówki za mało leci a siejąc inną roślinę zabieram pola na sianie eventówki
    No i koło się zamyka
    Moja pierwsza zabawa w TOP
    i myślę że ostatnia :cry:
    -----------
    Zobacz ile to osób jest nieśmiałych ;)
    ---------
    a może by tak dać ankietę :D

9. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Gratulacje! Sąsiadko :) Ten roczek strzelił jak korek z szampana:D
    Również wtedy zostaliśmy sąsiadami ;)

10. panoramaogrodnicza

Mamy podwójną okazję do świętowania. :D:inlove:

11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

w mojej grupie, żeby wyjść z 200 na 93 trzeba zrobić ponad 30 zabawek... ciekawe ile w Twojej grupie musiałaś zrobić?
    ten na 93 pozycji ma 84 "bawienia"

12. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

O to coś czuję że jutro będzie ciężko zwlec się z łóżka...:D

Na chwilkę zagościłem w Top 100 na 97 miejscu, ale już spadłem na 105 ;) Wszystko jutro rano się rozegra...:music:

13. agniecha$

Nie zapisywałam ile musiałam zrobić zabawek
    i w sumie to ja nie wiem jak to liczyć :oops:
    Tak to wygląda obecnie :
    Ciężko będzie :cry:

14. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to w mojej grupie 58 oddanych zabawek to jest 185 miejsce... 200 gracz ma w tej chwili 54
    a różni nas jeden poziom w grze tylko, a jaka różnica jest w grupie...
    78 miejsce ma 89 oddanych zabawek

15. agucha31

Aga przecież masz ładną pozycje to myśłe ze nie wypadniesz z listy

16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja mam dość sama się chyba w psa zamienię i zacznę szczekać xD

moje pieski już wyłączone koniec tego dobrego

17. panoramaogrodnicza

:D:inlove: Dzięki wielkie za gratulacje. Pisz kochana, pisz, kiedy masz ochotę.
    Czasem człowiek ma dość wszystkiego, przyjdzie do domku i powoli złość mija, zdobywa się odpowiedniej perspektywy do trudności które człowieka atakują.

Kiedyś musi być pierwszy raz. ;)xD Ale spójrz, jakie teraz będziesz miała doświadczenie.

18. agniecha$

Gdzie jest Ela :)
    Już raz wyleciałam xD
    teraz sprawdzałam i powoli sobie spadam
    ciekawe gdzie będę leżeć rano ;)

Nic to ,zbiorę przed spaniem pola zasieję jaką cebulę i rano ukręcę te zabawki ,byle mi eventówki nie brakło
    ile będzie to będzie tych zabawek
    więcej nic i tak nie wymyślę ani nie zdziałam
    No
    żeby trzymać się z dala od takich Top xD

19. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Gratuluje!!!
    No ja się tu pojawiłam zdaje się jesienią.. Długo się zbierałam, bo przed porzuceniem gry - w ogóle się na forum nie udzielałam, w sumie nie wiem dlaczego.
    Tutaj też się zbierałam, podczytywałam zza krzaka - nie tylko tutaj, ale różne wątki - i sama nie wiem czemu, ale w końcu się odważyłam i coś napisałam.. Nawet nie pamiętam swojego pierwszego posta i czego dotyczył, ale to było dla mnie wielkie przełamanie.
    Chyba przyciągnęła mnie atmosfera, rozmowy o wszystkim, ale też o grze -to, że jest z kim pogadać o swoich sukcesach małych i porażkach.. W realu nikt tego nie rozumie xD i tylko patrzą się dziwnie :pxD
    No ale jak wlazłam, to tak zostałam ;) Dzięki dziewczyny i chłopaki :inlove::inlove::inlove:
    Cały czas ;) Ciągle liczę na jakieś fajne rzeczy - jak przyjedzie jakiś badziew, to wysyłam z powrotem. Jak badziewia brakuje kupuje na bahamie zestawy. Dla mnie każda czerwoność, pomarańcz są super sprawą ;)
    Noooo Agaaaa wróciłaś xD Tęskniłam :cry::cry::cry:
    No pocieszyłam się jak zobaczyłam Twoje zestawienie, bo przez zawirowania ostatnie w realu jakoś mi wbicie następnego poziomu zajmuje więcej niż normalnie.. I tak trochę sklęsłam na tej 93ce ;)
    I ten evencik i TOP robię sobie na luziku i bez większej jakiejś spiny. A wygląda na to to, że bym sobie bez problemu i w wyższej grupie dała radę. :D Cieszy mnie to ;)

20. agucha31

Ale teraz jesteś wysoko to powinno być ok :)