panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Coś tego nie czuję - ale to pewnie przez spanie 10 godzin zamiast 8:sleepy: W przyszłym tygodniu też będę zmęczony - klasa na wycieczce a jak nie mam kontaktu z ludźmi, to mi się spać chce.

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wiesz, chatę wolną Ci zostawimy, będziesz mogła pobalować. Może wreszcie ludzie z krzaczorów powychodzą. ;)xD

Też mam złotą i wystarczy. Świat musiałby kręcić się w drugą stronę, żeby mi się trafiła diamentowa. xD
    Wolno ten ewent pcham pod górkę, myślę, że pnącze będzie moje, no i ze dwa sklepowe itemy.
    A z tym GT to tak się czają, że już bardziej nie mogą. Trzymam kciuki, żebyś zdążyła wrócić.

3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

taa jak będę tu sama to nikt nie wyjdzie z krzaków boją się mnie albo cuś
    albo milkną
    uciekają xD

...
    kotek machnął łapką dwa razy i mam rękę podrapaną strasznie chyba nie mogłabym się bawić z kotami w dodatku mnie skóra swędziała więc chyba mnie ich sierść uczula - albo na takiego dziwnego kota tu trafiłam xD niby domowy piękny czyściutki -.-

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzień dobry w krótkiej przerwie :)
    też tak myślałam, ale przed chwilą w ramach przerwy od pracy strzeliłam kilka strzałów i było 25 (totalna załamka), 60, 65, 52, 40(kolejna załamka) i 55 i diamentowa Ingrid i pnącze jest moje :):):)

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

xBabciaEwa - zmień proszę sygnaturkę na mniejszą, ponieważ ta jest za wysoka. Ma 254 piksele.
    2.1. Nick, sygnatura, awatar
    Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

KarinkaP lubi to.
  6. panoramaogrodnicza

E tam boją, oniemiali z wrażenia są, słowa w gardle więzną, nogi się plączą. ;)8)
    A ja przez moment nie wątpiłam, że Ci się uda. Super, gratulacje. :D:inlove:

7. abc2016

dzięki :inlove:
    że zrobię pnącze to wiedziałam, ale ta diamentowa to jest losowanie - żadnej logiki w tym nie ma.
    Trzymam kciuki, Tobie też się poszczęści :)

zebrałam goździki, były tylko z wodą (561 małych pól) - 155 rogów i melony (351 małe pola) - 69 rogów - wstawiłam do młyna i ukręcę tyle bulionów, że skończę event - ale będę siać i zbierać rogi dalej, bo co mam innego do roboty - a teraz końcówka piąteczku i trochę popracuję w pracy :) pewnie wieczorem się pojawię

Ostatnie edytowanie: 5 maja 2017
  8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dzień dobry słoneczne :)

9. panoramaogrodnicza

Dzięki, trzymaj, trzymaj, jak Ty będziesz trzymała, to może, może, zdarzy się cud. :D
    Dzień dobry Olu. Co u Ciebie ?

10. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Witaj, niestety bez zmian, raz źle, a raz gorzej -.- wybaczcie, że nie piszę, ale nie mam siły ani nastroju do rozmów :(
    Na farmie dobrze ;) sieję wciąż eventówkę i rzucam toporkiem :D
    Myślę, że mój plan zakupów w sklepie Ingrid będzie wykonany :D

11. panoramaogrodnicza

Trzymaj się Olu, idą coraz cieplejsze dni. Będzie dobrze. :D
    Dzisiaj jak szłam do pracy przypominało mi się różowe drzewko Zosi.
    W oddali zobaczyłam takie cudo. Cieszy oko.:D:inlove:

12. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień doberek,
    zamilkłam bo wróciłam z działki i okazało sie ,ze zgubiłam telefon nie wiadomo gdzie się bidulek podział.:cry:
    Jakoś specjalnie nie jestem z nim związana ale może czasem dobrze byłoby mieć kontakt ze światem tym bardziej,ze zlikwidowałam stacjonarny.
    No i tak próbuj skontaktowac się z kimś jak nie masz komórki(nawet na poczcie nie ma telefonu) nie znasz numeru telefonu (bo wszystko zapisane w kontaktach) złóz swojej siostrze Monice życzenia(mieszka 25km ode mnie)
    Bryndza ,ze hej i jeszcze drugi telefon nie ma karty a potwierdzenie zgubienia karty wysyłają na stary numer.
    Istne szaleństwo,ale już namierzyłam go podobno zostawiłam w pracy do której idę dopiero w poniedziałek wiec mam kilka dni bez kontaktów ze światem w sumie fajnie ,bo teściowa nie dzwoni i nie zawraca głowy,nie dzwonią aktywistki wszelkich banków z propozycjami ubezpieczeń na życie(kto chce taką babę jak ja ubezpieczać na życie) i kredytów.
    Cisza i spokój,ze tylko siać i zbierać:)

13. krasnoludek10

Kredyty to iście skomplikowany dział matematyki - zwłaszcza jeśli chodzi o wysokość rat, które mają być równe..

kaniape4410 lubi to.
  14. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Oj, dobrze że się znalazł - bo pal licho samą zgubę - czyli aparat, ale zawsze najbardziej żal tego niematerialnego - kontaktów, z których część bardzo trudno odzyskać, zdjęć, sms-ów, które sobie człowiek zostawia na pamiątkę..
    No cuuudoo piękne ;)
    Czyż wiosna nie jest najpiękniejsza? :inlove::inlove::inlove:

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dobry dzień

I mam zaliczone 31 gierek
    ale nie trafiłam jeszcze tej diamentowej
    skubana Gęś ;) umyka mi przed moim celnym strzałem xD

16. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

17. abc2016

no ładne to drzewko, ale "moje" trochę inne jest i już przestało kwitnąć i to na dalekiej północy.... niestety rośnie za wysokim ogrodzeniem, którego nie potrafiłam sforsować, żeby przynieść liść i kwiatka

doberek Karinko :)

pięknie :)

18. krasnoludek10

Tylko lato może być pikniejsze:p

19. panoramaogrodnicza

Całkiem niedawno przeżyłam podobną historię, ale ja do tej sytuacji taki scenariusz stworzyłam, że o mało nie posądziłam niewinnego człowieka. 8)

Dzień dobry Karinko, myślami Cię ściągnęłam, już miałam sowy wysyłać na zwiady. :)
    Dobrze, że jesteś. :D
    AnnDżelina wyjechana, więc rogalików na razie nie ma na powitanie, ale chwila moment coś przygotujemy. ;):)

Wiesz może Twoja i moja gdzieś się szlajają razem,
    a my tu bidne możemy sobie rzucać tym toporkiem i rzucać. ;)xD

To tak jakby w czarodziejskim ogrodzie. :D U mnie na osiedlu różowe dopiero zaczęły kwitnąć. :D

20. krasnoludek10

Pewnie mój Pan Gąsior zabrał je na piwkoxD I ucztują, bo udało im się nas oszukać-.-