panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nawet bardzo:p Uparty jak osioł-.-

xBabciaEwa lubi to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Moja sunia też była wyjątkowa , pogadać z nią mogłam i kawę wypić - wysłuchała mnie , przytuliła się , polizała tu i ówdzie - super była i bardzo mi jej brak .

3. krasnoludek10

o_O Z moim to nie aż tak o_O

xBabciaEwa lubi to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wieści od naocznego świadka, mniej więcej 20 km od centrum. ;)xD
    W tej chwili 12 stopni w cieniu, piękne słońce, białe chmurki.
    A co będzie? Wierzę, że będzie coraz lepiej. :D

5. xBabciaEwa

A widzisz , ja z Dianą dużo gadałam , ona milczała zwykle , czasami głupią minę miała , ale była .

Oby , bo świeże powietrze bardzo potrzebne jest do życia podobno . Dużo słoneczka życzę Elu .

6. krasnoludek10

A tak z pytań informatycznych (do Zosi chyba?) to jak odnowić subskrypcję Worda, Accessa i w ogóle jak nie znam klucza produktu? I jeszcze ten głupi Booking mi się odinstalować nie chce - jak to zrobić?

7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzięki, zobaczcie jak to cudnie w tej chwili wygląda. :D:inlove:

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

podoba mi się ta opcja :inlove:

9. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Hejka,ja na chwilunię zawiadomić,że dojechałam 65km od Warszawy świeci słońce,ptaki śpiewają jak oszalałe i wiewiórka mówi dzień dobry(obżarła wszystką leszczynę w zeszłym roku,ale dzięki temu przezimowała):)

10. xBabciaEwa

Pięknie , aż dech zapiera .
    To dobrze , że szczęśliwie dojechałaś , a wiewiórka jak się ma dobrze to też super . Dużo słoneczka i aktywnego odpoczynku życzę .

11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

śliczne to drzewko :)
    z moich okien widzę jakieś drzewko co kwitnie na różowo, nie wiem co to za krzaczor, ale ładny :)

Tomek a Ty myślisz, że ja to wiem wszystko? informatyk to chyba Piotrek... a nie ja.
    Nigdy nie kupowałam tak programów, że trzeba było potem dopłacać - płaciłam za program raz na zawsze. W pracy mam płatnego raz na rok antwirusa, to przychodzi mail, ze kończy się licencja i do podanego terminu trzeba zapłacić, dostaję na maila kody, wpisuje i antywirus działa przez kolejny rok. A w domu mam antywirus darmowy, a programy kupione legalnie w sklepie i płaciłam za nie jeden raz jak kupowałam.

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2017
  12. krasnoludek10

To te licencjonowane nie są darmoweo_O? No błagam Was:cry: Pomocy! Przez tę informatykę nie wyrobię w przyszłości z wydatkami:oops:

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pytanie podstawowe, czy Word i Access masz legalne?
    Jeśli tak, to system sam poprosi o przedłużenie subskrypcji. Sam też powie Ci krok po kroku, jak to zrobić.

Licencjonowane programy często są płatne.
    Będąc dobrym informatykiem, programistą spokojnie sobie poradzisz z takimi drobnymi wydatkami.

14. krasnoludek10

To źle robiłem nie klikając, ale z kolei klucza nie mam a legalne raczej tak - ja raczej nie ściągam, tylko siostra/mama albo są wbudowane w system.
    I dzięki za uspokojenie dobra kobieto:)

agucha31 lubi to.
  15. abc2016

Tomku a Ty żyjesz na ziemi, czy z głowa w chmurach, większość rzeczy na tym świecie jest płatna. Charytatywnie nikt nie chce pracować i nie ma znaczenia czy pracuje w sklepie z pieczywem czy w sklepcie internetowym oferującym oprogramowanie... koszty pracowników to są jedne z większych kosztów w każdej działalności, chyba że gdzieś się używa bardzo drogich materiałów do produkcji.

nawet jak są "wbudowane" w komputer, to w sklepie powinni Ci dać płytkę do takiego programu i numery licencyjne

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2017
  16. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Piękne to drzewko :)
    Miłego odpoczynku
    Może tak zwana wiśnia japońska jest śliczna i gęsta jak kwitnie

17. abc2016

może i wiśnia japońska, muszę kiedyś podejść i go z bliska obejrzeć :) z mojego 6 piętra za wiele nie widać

18. krasnoludek10

Chyba nie dali a tych programów w panelu sterowania brak.. Tylko jak szukam (lupa), to wyszukuje i prosi o odnowienie licencji...

19. abc2016

to musisz jakiegoś fachowca zapytać co trzeba zrobić, bo ja tak nie miałam, a jestem komputerowym samoukiem i wiem tyle co sama z komputerem przeszłam....

20. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Wiśnia japońska jest pięknym drzewem u mnie jest podobna alejka jak ta tutaj