panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dzień dobry

Ale tu ostatnio z rana cisza -
    pewnie ten deszcz śnieg i zimno Was tak nastraja przygnębiająco :( Mnie to już ten deszcz te zimno to doprowadza do szału
    Gdzie jest [​IMG] ???
    Na dobry początek dnia i lepszy nastrój
    zapraszam na kawę [​IMG] i od razu pojawia się uśmiech :D przynajmniej powinien ;)xD

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ja też nie wysyłam esemsów, bo okropnie mnie denerwuje, że państwo nie może zrezygnować z Vat-u na darowizny wysyłane w ten sposób.
    A jak pomagam w inny sposób, to zdecydowanie wolę pomóc temu kogo znam, niż całkiem obcej osobie. :)

Dzień dobry, za kawkę dziękuję, zabieram w kubeczku termicznym i lecę, pędzę.
    Niestety real nieubłagalny cały czas upomina się o mnie, czyżbym była aż tak bardzo atrakcyjna. ;)xD

3. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj tak , tak to jest pytanie gdzie ono jest :(
    Wiadome że zawsze lepiej pomóc komuś kogo sie zna ale nie zawsze ktoś taki jest w śród znajomych komu taka pomoc jest potrzebna Ja tez jeszcze niedawno nie znałam nikogo takiego aż nie trafiła sie tragedia w bliskim gronie :(

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Słońce jest na Kubie tutaj słońca brak a deszcz pada,pada,pada:cry:
    Bry pochmurne.
    Nastrój w dół leci a tu perspektywa 7 dni grillowych ;)

5. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień doberek ;)

Słoneczko to my zdaje się w najbliższych dniach możemy pooglądać sobie wyłącznie na obrazkach... U mnie też leje, leje, leje - więc zapowiada się weekend kołderkowy z książką xD No ale najważniejsze jest - że 4 dni wolnego w perspektywie z małym przerywnikiem u mnie ;)
    Ale popatrzmy sobie przy kawce na to jak będzie wkrótce ;)

6. agucha31

Dobrze że choć tutaj możemy sobie na te słonka popatrzyć :) Zawsze lepiej niz za okno :) Choc u mnie dziś i za oknem o dziwo nawet ładnie świeci

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    U mnie nie pada , chłodnawo jest .
    [​IMG] moje malutkie słoneczko wraca dzisiaj z mamą do domu . Bardzo się wszyscy cieszą .
    a na farmie za bardzo nie ma co robić , więc się od niej odpoczywa . Sieję długie rośliny do misji .

8. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Noo bardzo dobre wiadomości :inlove::inlove::inlove:

Mama mi doniosła, że u niej (tzn. w Opolu) śniegu napadała masa cała.. Więc uroczo jest, no uroczo ;)

9. agucha31

NO nie to kpina pogodowa czy mamy żart? :eek:

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a mówiłam, że kulig na majówkę będzie.. ;)

11. agucha31

ech to juz przesada :( A myślałam ze to niebawem 1 maj a nie 1 kwietnia bo pogoda sobie psikusy robi jak na 1 kwietnia :(

12. xBabciaEwa

W moich stronach mieszka Twoja Mama , bo ja z Kędzierzyna pochodzę .
    U mnie śniegu nie będzie ,za to padać zaczęło .

13. agniecha$

Zamiast grilla będziemy gorącą grochówkę wszamać xD
    ---------------
    Odblokowałam malutkie pole Wyspy Skarbów i jestem zawiedziona
    miałam nadzieję że postawione tam itemy dadzą mi PD :cry:
    Szkoda bananów które oddałam na odblokowanie posągu :cry::cry::cry: i trochę szkoda tego towaru które dałam na odblokowanie tej wyspy skarbów ,przynajmniej dobrze że machnęłam tylko minimum zadań .
    ---------------
    Sianie się szykuje i to ok 20 dni pod rząd to chyba aby nie wyjść z wprawy w klikaniu tych małych pól ;)xD
    Ciekawe jakie nagrody nam dadzą .

14. xBabciaEwa

Aguś PD to w ogrodzie ozdobnym , a na wyspie to TPD daje .

15. agucha31

A nie jest różnie na wyspie z tego co widze to i pd i tpd są

16. agniecha$

Z tego co wyczytałam w poradnikach to właśnie są jakieś itemy co dają na wyspie skarbów tylko PD
    ale ja takich nie posiadam itemów ,a w grze pewnie ich jest mało, albo nie osiągalne albo coś pomieszałam

17. agucha31

Ja mam od dawna wyspe i sporo dośc starych itemów tam starych postawionych i właśnie wszystkie stare dają pd z tych nowych fakt większość tpd ale też nie wszystkie. Mam cała wyspę wykorzystaną i różne itemy te które tpd i te które pd dają

18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry :)

Tu masz tabele itemów, po kolei alfabetycznie w pierwszym poście. Te, które dają TPD są zaznaczone :)

Na razie przelotem życzę miłego dnia :)

19. xBabciaEwa

A to przepraszam , nie wiedziałam , że takie itemy są .

20. agucha31

Ale niema za co przepraszać :) Gdybym nie widziała tego u siebie na wyspie to też bym pewnie nie wiedziała :)