panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dla mnie mogłoby wszystko być żółte a nie różowe xD
    kończę oglądać film i idę spać, dobrej nocy :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja muszę zerknąć czy mi się na jakieś puste pnącza nie przydaxD Może są wartościowe:p Dobranoc, Zosiu:) Żółty to taki słoneczkowy kolor z pomarańczowym - też bym taki chciał, ale nie tylko na farmie;) Chcę już krótkie spodenki i bluzki na krótki rękaw:D

kaniape4410 lubi to.
  3. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dobry wieczór ;)
    Na polu cebula, a ja zaraz wybieram się spać xD
    O tym itemie przeczytałem jakoś teraz dopiero... no i jak to możliwe, że dopiero teraz o nim się dowiaduję? xD xD Po evencie, jeżeli ktoś będzie miał wolny prezent, to bym bardzo ładnie prosił, o tak ładnie: [​IMG]
    ;) xD
    Odeślę oczywiście :D
    Ja ten różowy kolor olałem xD Może niesłusznie, ale jakoś tak nie odczułem wielkiej potrzeby posiadania tego motywu xD
    A za imprezkę i event trzymam kciuki, musi się udać! :D

4. KarinkaP

KarinkaP Chodząca legenda forum

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No właśnie, niby gdzieś tam pewnie było napisane, ale zupełnie nie dotarło. ;):)
    Też tak miałam, dopiero anons Zosi zwrócił mi uwagę, że może coś być na rzeczy.
    Jak zwykle najlepsza jednak poczta pantoflowa i domowe przedyskutowanie. :D
    Dostałam właśnie od sąsiada przejście wzbronione, dziękuję. :D

Wystawiłam i patrzę i patrzę i mi się bardzo podoba. :D:inlove:
    A ta historyjka, super. :D:inlove:

Fanką różowego koloru nie byłam i nie jestem, ale ten item taki bardzo różowy nie jest,
    to tylko kwitnące na różowo drzewo, podobne do japońskiego drzewa wiśniowego.
    A kwitnące drzewa uwielbiam. Różowe też. :inlove::inlove::inlove:

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Witam
    A gdzie się wszyscy podziali ? Śluby ''milczenia'' złożyliście ;)xD czy jak ?
    Ale zima no nie -.- szok normalnie, trza łopatę i odgarniać z chodnika . A piasku i soli brak xD
    Kawę zrobiłam może ktoś się skusi :D [​IMG]
    Bo to było tak po cichu w ogłoszeniu ,że nowy item, że w prezencie ,że można wysłać sąsiadom
    a my jakoś nie reagujemy na itemy tylko na wypadajki xD
    Super Ty mi ja Tobie :)
    Jest moc :D
    Jak tak się przypatrzę to kolor taki lila róż z fioletowym odcieniem
    -----------------
    Ze skrzynki dostałam na 3 h pomocnika chmurkowego, po zbiorze chmurek xD

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim!
    Powysyłam wszystkim te itemiki , ale po ewencie , bo teraz wypadajki ważniejsze są .
    Kawka zawsze mile widziana . Wczoraj gra i forum mi się zawieszało i miałam problem .
    Mam nadzieję , że dzisiaj będzie lepiej , chociaż przy ewencie różnie może być .

8. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dzień dobry,dziękuje za kawkę ciastkiem bym nie pogardziła choć po świętach to rowerek i siłownia by się przydała, poszło w boczki tu i tam
    Głupi to ma zawsze szczęście.Teraz wiem,ale ślepa byłam i naprodukowałam Cerberów będę teraz wymieniać na GT jak powymieniam na te różowe piękności.

A jeszcze w kwestii Nagniotka to za szóstym strzałem dostałam Aksolota czy jak mu tam :inlove:

9. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzieńdoberek ;)
    nooormalnie zima wróciła 8) Przeprosiłam się dzisiaj z kurtką zimową.. I rękawiczkami.. I szalikiem..
    Ale śniegu na szczęście nie ma.. Przynajmniej na razie ;)

Itemek rzeczywiście fajny ;) Któryś z sąsiadów mi uparcie go wysyłał - ale go nie obejrzałam nawet ;) Ale widzę, że niesłusznie, oj niesłusznie ;)

10. xBabciaEwa

U mnie też zimno trochę , chociaż bez śniegu .
    Też się zdziwiłam jak 1 raz ten itemik dostałam , ale już wiem o co chodzi .

11. antonina-farmerska

U mnie w miarę ciepło 9 stopni i nawet słoneczko

12. xBabciaEwa

Nagiotka nie kupowałam , a brzydala dostałam z jakiegoś ewentu .

13. antonina-farmerska

Ja z eventu dostałam leniwce i anakondy ,które teraz wymierają z głodu bo nie będę ich karmic ślicznymi szarymi króliczkami a fuj.

14. xBabciaEwa

Gdzieś czytałam , że anakondy mogą być potrzebne , więc warto mieć zapasik .

15. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

oo widzicie.. kompletnie zapomniałam o TSach eventowych. Event robiłam tak na szybko i z doskoku, że nawet ich nie powystawiałam. Muszę to koniecznie nadrobić - może coś fajnego wpadnie ;) I mam nadzieję, że nie będą to kury xD
    Ale to już potem, teraz mi goździki i melony siedzą na polach do świetlików, bo nawet po jajecznym nic nie zdążyłam posprzątać na farmie i mam same pola ;)

KarinkaP, cypiswp oraz agniecha$ lubią to.
  16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

biorę tą kawę xD

Dobry :)

u mnie Windows 10 szaleje w akcji :p

poluję na jagody - alchemik spać nie daje xD

zbiory mi chyba na event nie dojrzeją xD rozsiewka znowu będzie później

nie nadążam ostatnio

a w ogóle to nie zauważyłam nawet przerwy dobowej między eventami no litości -.-

no i zima u mnie ze śniegiem od rana - dziś więcej śniegu niż wczoraj
    no ja to mam boski region xD gwizda i stuka

17. panoramaogrodnicza

xDxDxD No wiesz, dzisiaj to do 14 to siedzimy w kaftanach bezpieczeństwa, żeby nic z pól nie zdjąć.
    No to gratulacje :D:inlove:, mnie się trafił jak ślepej kurze ziarno, od razu jak wchodził, raz jedyny raz mi się udało.
    Teraz ominęłam Nagniotka, nie ma w ofercie ani biedronki ani bizona, to go nie lubię. :(

Też mam jeszcze w pasku, nie nadążam z tym wszystkim. :cry:
    Wczoraj zamiast dodawać odejmowałam, komórkę w pracy zostawiłam, super nawozu Zosi mam za mało,
    a o reszcie nieszczęść mówić nie będę.

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dobry :)
    nie siedzę w żadnym kaftanie, drzew się nie da zdjąć, a wyliczyłam, żeby dojrzały na 14 dokładnie....
    minuta przerwy i wracam do pracy....
    dostaniecie z Ewcią na GT bo mam kilka :)

19. panoramaogrodnicza

Moim kaftanem jest dzisiaj brak kombajnu. :p:)

Dziękuję bardzo. :D:inlove:

20. antonina-farmerska

Mój syncio kochany:inlove: coś zrobił z windowsem 10,ze komputer teraz wymaga wpisania 20 znakowego hasła zanim odpali i często w nocy gdy sen pryska muszę z całym skupieniem całego mojego mózgu(podobno go mam)wpisać te znaczzzzki :cry:,żeby się nie pomylić bo odblokowanie trwa pół godziny .Fajnie prawda