panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to w czasie 20 godzin wypadnie więcej z takiego manioku niż z drzew, ale ja mam niedobór owoców, bo niedawno skończyłam misję do pucharów i oddałam prawie wszystkie owoce, zresztą robię na okrągło Herbarium, bo skrzynki potrzebne są bardzo....

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Akurat mam wszystko z powyżej wymienionych:p Bardziej chodzi o kwestie eventowo-wypadajkowe;) U mnie po dobie i trzech godzinach eventu 441 wisiorków - wypadło z bananowca 86, więc postanowiłem siać jednak melony.

PS. Nic nie oddawałemxD

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2017
  3. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Ja zawsze poza eventami mam deszczowy w drzewach wiec troche sie tych owoców ciuła , ale jak mam mozliwosc uzupelnic zapasy ktore ida na pasze dla zwierzakow to korzystam :)
    Jednak sa drzewa ktorych nigdy nie zwalam i nie umie miec calej łaki w polach , zawsze jakies drzewko sie znajdzie a nawet ze 30 heh poza tym menazera itd tez sobie stoja , chyba bym nie przezyla jakby kisily w pasku :)
    Takie malutkie zbo :p czonko heh

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. frixi77

frixi77 Ambasador forum

No powiem szczerze ze szczeka mi opadła na tą ilosc budek i pińków hehe ja mam po 1 szt (bida z nędzą) ale cóz
    rzeczywiście demolka farmy jest irytująca tez czesto po bokach zostawiam drzewka czy jakies ważne dla mnie zagrody jednak reszta ląduje w pasku zeby zrobic miejsce na pola.
    Aczkolwiek nie moge narzekac na brak wypadajek czy nieukończony event , z regoly zawsze koncze przed czasem i z zapasem wypadajek . Jednak przywracanie farmy to standard :)

6. krasnoludek10

Uwaga!!! Renzo do nas się powolutku telepie:pxD!!! Jak nie złapie gumy, powinien być u nas w poniedziałek na 14;):D A najlepsze, że planuje zagościć do czwartku:)

7. hlnrys

Zdjęcia są ciut nieaktualne. Po ostatniej wyprzedaży w galerii dostawiłem siedem kurzych domków - dla narzędzi (głównie deski do magazynów).
    Chciałbym jeszcze mieć drugiego smoka ze szkoły farmerów, ale jak długo gram (od 2010), tak nie mogę się załapać na mentora i tak już chyba zostanie.

8. krasnoludek10

Nie ty jeden..

9. frixi77

frixi77 Ambasador forum

ohoho jak chciałeś mnie zdołować tymi domkami to Ci sie udało hahah :p

tez gram od 2010 i tez nigdy sie nie załapalam na mentora . Gdyby nie potwierdzenie od koleżanki ze nim jest to myślała bym że to sciema :p

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2017
  10. krasnoludek10

Ja mam żonę na farmie (swoją drogą gdzieś się zagubiła, więc trzeba zorganizować akcję poszukiwawczą), ale dziewczyny w realu pomimo 17 lat na Ziemi nie:po_O-.- Zbytni ze mnie uczuciowiec i tyle8)

Anetta41, xBabciaEwa oraz kaniape4410 lubią to.
  11. frixi77

frixi77 Ambasador forum

No jak to tak zawieruszyła Ci sie żona :p Oj Tomek koniecznie psy tropiące i do poszukiwań .

17 lat na tej ziemi hehe myśle ze znajdzie sie taka ktora zauroczy sie Twoja uczciwością masz jeszcze czas :)

12. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

Dzień dobry dzień dobry ;)
    Ale tu dzisiaj ruch, gości tyle, a ja taka biedulka w robocie siedziałam - i tylko zza krzaka patrzałam.. Bo jutro urlop, a to wiadomo - jak człowiek idzie na urlop, to musi przed urlopem i po urlopie dwa razy więcej pracować xD

Beztalencie kulinarne typu ja (czyli nie piekę za bardzo) kupiło dziś mazurka, to będzie też jak znalazł ;)

Nooo piękne pocukrowanie piękne xD
    Czy ja wiem czy to kwestia uczuciowości? Może Ty zbyt wybredny jesteś? Albo zbyt nieśmiały? Z kobietami trzeba normalnie - popatrz na Rysia xD

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Dobry :)

Żyję choć ledwo co

Net mi się krzaczy ledwo weszłam mnie wyrzuciło

event zaczęłam w końcu bo w nocy siałam marchewkę - prawie depresja ale pomogło na zaśnięcie :p
    przy baardzo późnej kawie siałam sałatę i przed 12 zrobiłam boczki eventowe xD- czegoś takiego to ja tu jeszcze nie przeżyłam

machnęłam sobie poziomek dochodząc do jakiejś słynnej włośnicy
    i dobrze że pod pachą tą tabelkę nosisz :)
    ale jak zobaczyłam cenę serum szczęścia to jednak mnie nieszczęście spotyka i ogarnia xD
    przydałoby się więcej marchewki ale nie mam gdzie i kiedy jej już siać xD
    ...

Kari ja Cię uduszę za to milczenie chcesz bym osiwiała całkiem ?

14. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

OO Andżi się znalazła :inlove:
    A Kari coś pisała, że ma awarię kompa zdaje się.. I że przez to jej nie będzie, więc nie siwiej.

15. AnnDżelina

w ciągu jednej doby prawie osiwiałam :oops: teraz mam balejaż - muszę przed pisankami włosy pomalować
    będziesz zdrowa jak nic po takiej ilości rzeżuchy- podziwiam ja kliknęłam kilka razy i to zdecydowanie nie dla mnie ani normalnie ani na super polach :D
    ...
    może do jutra to ja tu poczytam co nie co - gaduły :p
    ...
    mazurki piękne apetyczne nigdy nie piekłam nie wiem czy upiekę kiedyś kto wie może mnie weźmie że dojrzeję do takiej opcji
    ale zjeść bym zjadła :inlove:

16. hlnrys

Ceny są wysokie, to prawda, ale jak przeliczałem kiedyś ceny składników, to i tak mi wyszło, że lepiej kupić. Samemu produkować ? Nie za bardzo mam gdzie ustawić potrzebne fabryki i zagrody. Polana ustawiona pod produkcję wieńca wiosennego + bieżące potrzeby.

Odblokowana złośnica powiadasz ?
    Zatem mamy ten sam lvl.;)

17. AnnDżelina

ja dopiero na niego wlazłam i włośnicę ze sklepiku wzięłam a kiedy posieję to nie wiem
    marchewka rządzi :D

18. frixi77

frixi77 Ambasador forum

hehe gratuluje levelku w takim razie ja jeszcze troszke zanim włośnice zasieje :p

Widzialam ostatnio ze mamy ten sam targ przy okazji sprzedaży rzeżuchy :)

Chyba czas z nia skonczyc i zaczac event bo bede sie babrac z nim przez swieta :) Dobrze ze wypadajki fajnie sie ciułają

19. AnnDżelina

przesuń się z tym straganem to ja jakieś resztki dorzucę ;) też właśnie widziałam te Twoje ilości wysiane o_O
    pełna podziwu jestem za cierpliwość :)

20. frixi77

frixi77 Ambasador forum

oj powiem Ci ze juz mam troszke dośc do 20 jeszcze dzialm i daje gwożdziki haha zeby mnie nie korciło , czas odpuscic niech inni tez cos zarobią :p
    Juz dawno nie spedzilam tyle czasu na farmie ale nie bede ukrywac oplacalo sie :)