panoramaogrodnicza

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika panoramaogrodnicza, 21 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To super Ci wypadło, ale generalnie chyba całkiem nieźle leci. :D

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

dinozaurzyca, ktoś to jajko musiał wysiedzieć:p A dinozaura stworzył ktoś z góryxD Przypomniało mi się jak mama w podstawówce pomagała mi z przeredagowywaniem i zmianą wyglądu (przejściami też) prezentacji o dinozaurach:pxD Niestety została ona na już w ogóle niesprawnym laptopie, który nadaje się tylko na złom.. No chyba, że na mojej poczcie, ale raczej bym o tym wiedział

Anetta41, xBabciaEwa oraz kaniape4410 lubią to.
  3. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Wczoraj zamiast sadzić drzewa posiałam gwoździki i tyle wypadło dziękuję za porady bardzo się przydały teraz posiałam cebulę na noc:p.Niedługo będę mogła dżem z niej robic jak w Kalabrii

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Będzie bez pszenicy i goździków ta farma - trudno. Zagapiłem się i nie zrobiłem zdjęcia a event trwa za krótko, aby się bawić 300 razy wzorki zwłaszcza, że muszę dosiać te krótkorosnące nieszczęsne..

Dobranoc! Idę siać sałatę i pszenicę i siano, bo nie chce mi się co minutę rzeżuchy pilnować (mam to już za sobą) :p

Ostatnie edytowanie: 12 kwietnia 2017
  5. kaniape4410

kaniape4410 Fanatyk forum

U mnie też bardzo ładnie goździki się sprawdziły tym razem ;) Drzewa na bahamie już mniej.. Trudno wyczuć kiedy będzie co lecieć i z czego.
    Mam wrażenie, że z siania lepiej w tym evencie leci, więc wycięłam wszystkie drzewa i zagrody na bahamiee i zaczęłam siać.
    I z całej łąki diabelskiego szponu wyleciało mi więcej wypadajek niż z drzewek 20 godzinnych. Więc na noc melon poszedł ;)

6. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dzień dobry :)
    Dnia czekolady nie uczciłem xD Ostatnio jakoś zdrowiej się odżywiam, no... prawie xD Postanowiłem sobie, że w końcu zacznę biegać i chodzić na siłownię, zobaczymy jak to wyjdzie, bo z moim zasobem czasu to lekko nie jest xD :(
    A event powiedzmy, że, ekhem, jakoś się kula xD Zrobiony aż jeden rozsiew, bo zapomniałem o drugim xD xD xD

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Cebula zebrana z 3 łąk wpadło ok 160 wisiorków :D

Ciekawe czy już śpicie czy na targu szalejecie xD

8. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Ominął mnie Dzień Czekolady?? :( Jak ja mogłam to przegapić? :cry:Muszę dzisiaj nadrobić te zaległości... :p

9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

brawo, to bardzo ładnie :)
    czekam na eventówkę i robię gołąbki z grzybami bo bardzo lubię i już za mną chodziły.... a wyspałam się rano, bo mam wolne

a na targu już spokojniej, ceny spadają

to jest do nadrobienia :) codziennie można sobie zrobić dzień czekolady jak sie ją lubi ;)

Ostatnie edytowanie: 12 kwietnia 2017
  10. madziula008

Ja jestem trochę zła, bo prawie 200 tysięcy rzeżuchy sprzedałam po 12SG, a teraz chodzi po 70. o_O Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się takich cen, bo akurat wysianie rzeżuchy to kwestia kilka minut, a oszczędność spora. (Ten jeden kupon na kombajn to też nie tak dużo.) Marchew i pszenica poszły wczoraj po 60parę, a sałata jakoś za połowę tego. Wolałam ze sprzedażą nie czekać do dzisiejszego wieczora (słusznie z resztą, bo teraz targ jest zalany drobnicą), a niestety w dzień nie miałam czasu.

11. abc2016

siałam rzeżuchę i sprzedawałam nadwyżki sałaty, marchewki, pszenicy i rzeżuchy dziś od 14 przez 3,5 godziny (troszkę też sprzedałam wczoraj) - sporo zarobiłam :) teraz już eventówka rośnie, drugi pełny zasiew zbiorę za chwilę

12. madziula008

Podziwiam, że tyle dałaś radę. Ja nie mam cierpliwości do takiego siania, chociaż zarobek piękny i pewnie jednak bym się pokusiła i odpaliła kombajn na chwilę. ;)

13. panoramaogrodnicza

Bry, ale żeście wczoraj posiedzieli. :)
    Na dzień dobry kawę przyniosłam, nie wiem czy będę miała z kim ją wypić.

14. abc2016

dzień dobry, chwilkę posiedzę, ale zaraz obowiązki wzywają :)

15. panoramaogrodnicza

Masz rację, obowiązki się spiętrzają, przynajmniej u mnie tak jest. W każdym kącie czeka. ;):)
    Dobrze, że ewent na razie bezbolesny. xD

16. abc2016

jestem pod wrażeniem, bo sieje eventówkę a w przerwach rzeżuchę a pisanki lecą ze wszystkiego :)
    najgorsze, że teraz jak wstało więcej osób to gra zaczęła się zacinać

17. panoramaogrodnicza

U mnie na razie ok., trochę zaspałam dzisiaj, wiec od razu nasiałam ewentówki i do 12.30 mam spokój.
    Miałam zamiar skończyć z ewentówką jutro w południe, ale już widzę, że trochę się opóźni.:(

18. abc2016

stan na teraz jest taki - 561 pól małych zasianych - w stodole i na paseczku oddanych 5133 i dostałam do tej pory 851 pisanek - to jak na niecałą dobę to całkiem nieźle - plus SG które zarobiłam xDxDxD

19. frixi77

frixi77 Ambasador forum

To i ja się przywitam u mojej nowej sąsiadki :)
    Ale się tu urządziłaś piknie :p

Witajcie wszyscy z rana ... bo wczoraj co niektórzy troszke posiedzieli haha
    Kto mnie nie zna jestem frii gram od 100 lat :p Totalnie uzalezniona :p

Uwielbiam takie eventy w końcu coś sie dzieje mozna zarobić a nie tylko siać bez emocji :) No i niebywałe że nawet z sałaty i rzeżuchy trafiaja sie wypadajki heh stan na teraz 707 badyl jeszcze czeka na rozsiew bo narazie skupiam sie na drobnicy

MIłego dnia Dla gospodyni i jej przyjaciół :)

20. panoramaogrodnicza

Witaj, super, że trafiłaś. :D

A u mnie .... jak zwykle nie wytrzymałam i już co miałam to oddałam, ale nie chce mi się liczyć, mam 6 zadań z dolnego paska i 206 wisiorków niezagospodarowanych. :)