Pamięć podręczna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czarek_ns, 25 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czarek_ns

czarek_ns Forumowy żółtodziób

Witam :) od wczoraj nie mogę się zalogować do gry nie wiem co to oznacza lecz pokazał sie taki napis : mlf. loadertip. 42
    i jeszcze prośba jak wyczyscić pamięc podręczną przeglądarki w systemie windows 10 chrome

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Być może magazyn pamięci podręcznej jest zapełniony.
    Niestety nie znam tego systemu operacyjnego, nie mamy też niestety żadnych wskazówek w poradnikach. Jedynie taki poradnik : >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<, ale jeśli chodzi o przeglądarkę Chrome to znalazłam coś takiego :

Chrome
    1. Kliknąć na ikonie „Dostosowywanie” (na pasku narzędzi przeglądarki).
    2. Wybrać opcję „Ustawienia”, po czym kliknąć na łączu „Pokaż ustawienia zaawansowane”.
    3. W obszarze „Prywatność” nacisnąć przycisk „Wyczyść dane przeglądarki”.
    4. W wyświetlonym oknie dialogowym zaznaczyć pola wyboru typu danych, które mają zostać usunięte. Używając menu (w górnej części okna) określić, za jaki okres mają dane zostać usunięte. Wybierając opcję „od samego początku”, zleca się usunięcie wszystkich danych wybranych typów.
    5. Nacisnąć przycisk „Wyczyść dane przeglądarki”.
    Zerknij proszę do tego tematu, być może tam znajdziesz jakieś wskazówki lub podpowiedzi Graczy, którzy mają doświadczenia z tym systemem operacyjnym :>>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. czarek_ns

czarek_ns Forumowy żółtodziób

Dziękuję nie mam innych pytań

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.