Pallas Ludens

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 24 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam,
    Od kilku dni gdy wchodzę do kina mam jakiś komunikat od Pallas Ludens dot. ochrony danych osobowych, nie idzie nic kliknąć aby przejść dalej nie mówiąc już że filmu nie ma żadnego.
    O co chodzi? ktoś wie? ktoś widział?

2. Honorat.

Honorat. Ekspert forum

trzeba zjechać kursorem niżej, aby zaakceptować regulamin i wtedy pokażą się zadania do zaznaczenia

3. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

u mnie na IE też nie działało, zmieniłam przeglądarkę, potwierdziłam na dole regulamin i już działa

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziekuję za pomoc. Czy są jeszcze jakieś pytania w tym temacie?

5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Po zmianie przeglądarki nie działa a na dole nie mogę zaakceptować:(

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Bronek82 przed chwilką na przeglądarce Chrome wszedłem do kina. Ukazał mi się komunikat o którym piszesz, przewinąłem do samego dołu, zaakceptowałem Regulamin oraz potwierdziłem że mam 18 lat xD kliknąłem "Submit" i przeszedłem do zadania.

Nie wiem na jakich przeglądarkach sprawdzałeś i kiedy ostatnio czyściłeś pamięć, ale może warto wykonać standard czynności i jeszcze raz spróbować?

7. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

u mnie na foxie działa

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

katgad dziękuję za pomoc.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

9. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Na chrome miałam też ten komunikat. Zaakceptowałam, miałam jeden filmik, a zamiast kolejnego otrzymałam czarny prostokąt. Nie pomogło czyszczenie, sprzątanie i odkurzanie :(

10. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

U mnie dokładnie to samo - od soboty. Zmiana przeglądarki, czyszczenie itp. nie pomaga.

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem czarnego prostokącika został poruszony tutaj:>>>klik<<<.

Autor tematu pomimo dzisiejszej obecności na forum nie kontynuował tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.