Paliki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 6 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Wypadają jeszcze u mnie z magicznego drzewka, ogłoszenia w OO brak,przynajmniej ja nic o tym nie wiem,że jeszcze mają wypadać:)

Wie ktoś coś?

2. .damian251.

.damian251. Forumowy żółtodziób

U mnie też jeszcze są ale w pasku na dole jest informacja,że są wymieniane na pd i sianogrosze:D:D

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Fakt, że z Magicznych Drzewek wypadają przedmioty specjalne z poprzedniego eventu jest już zgłoszony. :)

4. carlain21

To powinno być jakieś ogłoszenie,że to zgłoszone jest:)

.damian251. dzięki za odpowiedź,ale nie wiem,gdzie w pasku masz taką informację??

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jeśli zezwolą nam na to twórcy gry, to Ogłoszenie się pojawi. :)Czy masz jeszcze jakieś pytania? ;)

6. carlain21

Mam. Może wiesz, o którym pasku pisał .damian251.?

7. monika150677

monika150677 Czeladnik forum

Na środku na dole jest zielona strzałka i jak najedziesz na nią to masz informacje co otrzymałeś, co kupiłeś,co dostałeś od sąsiada i tam u mnie też było napisane,że paliki zostały wymienione na pd i sg :D:D

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Moniko dziękuję za pomoc. :)

9. monika150677

monika150677 Czeladnik forum

Cieszę się,że trochę pomogłam.:D:D

10. carlain21

Tak,masz rację sprawdziłam u siebie i też jest informacja o wymianie:)Dziękuję:)
    Również dziękuję, możesz "zawiesić" kłódkę na temat:)

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Kłódeczkę więc zawieszam i dziękuję. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.