Pakiety zagród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chris975, 13 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas-,dziękuję za pomoc.
    chris975,obecnie jeszcze nie ma,nie mamy też żadnych informacji o tym,że kiedyś będzie,ale być może zagroda dla żółwi zostanie wprowadzona do sprzedaży w galerii handlowej tak jak od dawna jest już Motylarnia czy zagroda dla kangurów i być może dlatego jest już obliczona ta 34 % obniżka, i w tej chwili zakupując pakiet zagród otrzymasz gwarantowaną zagrodę dla żółwi za cenę 180 florenów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

2. chris975

chris975 Fanatyk forum

Z pkt widzenia bp sensowne jest na pewno nabijanie graczy w butelkę i wyciąganie ojrasków tudzież innej waluty xD

No nadal nie mam odp na moje pytanie skąd ta zniżka na screenie ;) bo to co piszesz Ty, norbi czy ja to nasze dywagację no chyba, że to co napisałaś to jest odp z Centrali to nie mam więcej pytań tj że za jakiś czas (jaki?) zagroda dla żółwi będzie dostępna w galerii za 270 fl?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Napisałam : "chris975,obecnie jeszcze nie ma,nie mamy też żadnych informacji o tym,że kiedyś będzie(...)"
    Więc nie,nie jest to odpowiedź z Centrali,tylko moje dywagacje.Informacje jakie otrzymaliśmy z Centrali zamieścił już wcześniej BA_Chris :>>>KLIK<<<

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z zakończeniem eventu oraz brakiem dalszych pytań temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.