Pakiety zagród

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika chris975, 13 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chris975

chris975 Fanatyk forum

2. Atomcia

Atomcia Weteran forum

xD też się zastanawiam cóż to za super promocja

-kafa- i kotwbutach. lubią to.
  3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

i nadal brak odp na pytanie Chrisa:pczyżby było to pytanie czysto retoryczne lub co gorsza:Dnie na miejscu?

kotwbutach. lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

chris975, takie informacje otrzymaliśmy z centrali i w takiej formie zostały zamieszczone na forum. :)
    Dlaczego twórcy gry uważają że taka cena jest promocją, tego nie wiem, mogę się domyślać że zagroda z żółwiami która jest gwarantowana w przypadku zakupu pakietu ma ogromną, niepoliczalną wartość i może stąd ta promocja. ;)
    Podejrzewam że nie takiej odpowiedzi się spodziewałeś, jednak jak pisałam, takie informacje otrzymaliśmy z centrali.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

kasia750, pytanie nie jest retoryczne lub nie na miejscu, ale moderator czasem musi coś zjeść i lepiej żeby to coś było wcześniej ugotowane ;)

BA_Chris i kotwbutach. lubią to.
  5. chris975

chris975 Fanatyk forum

No ok ale możecie się zapytać w Centrali co "autor miał na myśli" bo jest to interesujące.
    Liczba 78 nie jest wzięta ot tak z sufitu ;)

-kafa- i kotwbutach. lubią to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

chris975, witam ponownie i jak się okazuje troszkę Cię w błąd wprowadziłam, ponieważ zawartość poradników oparta jest na wersji testowej gry oraz otrzymanych informacjach. A każdy poradnik ma takie zastrzeżenie, że informacje w nim zawarte mogą ulec zmianie.
    Obecnie w grze pakiet wyświetla się w ten sposób:

Jak widzimy pakiet nie jest tańszy o 78% a wg powyższego obrazka o 34%. Dopytujemy o to. :)

Gdy otrzymamy jakieś informacje, poprawki zostaną naniesione w poradniku. :)

7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Ok, dzięki :) to czekamy na odp (w tym wątku?)

kotwbutach. lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

saba1960, zapoznaj się proszę z poradnikiem :>>>KLIK<<<
    Na przyszłość jednak bardzo proszę -jeśli masz inne pytanie od pytania zadanego przez Autora tematu-to otwórz własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.Tutaj Twój post usuwam. kasia750,dziękuję za pomoc,jednak żeby temat nie był zaśmiecony Twój post również usuwam.

chris975,jak otrzymamy nowe informacje na interesujący Cię temat,to otrzymasz tutaj odpowiedź.

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

chris975 dopytaliśmy wyżej i upewniono nas, że nikomu nie powinna się pojawiać aż taka zniżka, jeśli jednak ktoś taką widzi na swoim koncie prośba by najpierw wyczyścił pamięć podręczną, pliki cookies, ciasteczka flashowe i zalogował się do gry - taką otrzymaliśmy instrukcję. :)Daj proszę znać czy to coś pomogło. ;)
    EDIT: Testowaliśmy te najprostsze metody i działa
    , 78% zniżka zniknęła. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 maja 2015
    kotwbutach. lubi to.
  10. magda2007

magda2007 Książę forum

Autorowi pytania raczej nie o to chodziło.Nawet zniżka 34%widoczna na obrazku nie jest żadną zniżką, bo31 zagród po 15fl to 465fl a nie 630.

chris975 i -kafa- lubią to.
  11. Poczekajmy na autora pytania czy ma jeszcze jakieś wątpliwości :)

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A jaka jest cena pakietu bez tej 34% promocji ?

-kafa- lubi to.
  13. aneton05

aneton05 Aktywny autor

czy mody juz cos wiedza odnosnie tej niebywale atrakcyjnej promocju?? bo cisza jak makiem zaciał . A tak na marginesie to zapewne nieco osob zapewne dalo się naciagnac.

-kafa- lubi to.
  14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hlnrys, nie ma możliwości zakupu pakietu bez promocji, pod tym względem żaden Gracz nie może się czuć oszukany. Każdy może zakupić pakiet w cenie 630 florenów. :)
    Jeżeli zaś chcesz wiedzieć ile kosztował by pakiet bez 34% promocji to wystarczy to obliczyć, wychodzi wtedy że bez promocji pakiet kosztowałby 955 FL. :)

chris975
    , czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

15. -kafa-

-kafa- Czeladnik forum

:), jesli juz ekipa sie dopytywala, a nie zostalo OO poprawione, nie ma ze boli BP robi nas w banbuko takie OO przez swoją formę wprowadza lub może wprowadzić w błąd osoby, do których jest skierowana
    OO obiecuje, pakiecik po obniżonej cenie -78%, wyobrażenie nie zgodne ze stanem rzeczywistym.
    Powtórka rozrywki po młynie.

610 ? ztaniał pakiet;)

Drobnostka 505 fl kosztuje nowość bez promocjixD, z promocja 180 fl.

Dzieci/młodzieży kupcie sobie liczydła, wystarycz to obliczyć, :oops: tylko musicie sie najpierw dowiedziec czy trzeba liczyć od 78% czy 34% >:( chcac wiedziec ile kosztuje nówka zagroda!
    nowa metoda BP.

16. BA_Chris

BA_Chris Guest

Jak już pisałem wczoraj po wyczyszczeniu ciasteczek, pamięci podręcznej i ciasteczek flashowych nie powinna się już pokazywać obniżka 78%, a 34%. Powyżej jedynie zapewne przez drobną pomyłkę podano, że pakiet kosztuje 610 florenów, w rzeczywistości cena pakietu wynosi 630 florenów, co widać i w OO i w FAQ i co wszyscy kupujący i grający zapewne doskonale wiedzą. Screen w Ogłoszeniu zaś zostanie podmieniony najszybciej jak to będzie możliwe, za zwrócenie uwagi oczywiście jak zwykle dziękujemy. :)

17. chris975

chris975 Fanatyk forum

No właśnie nie o to mi chodziło. Wydawało mi się, że proste pytanie zadałem ;)
    Zniżka jest jak wiemy od jakiejś ceny wyjściowej. Skąd się wzięła w ogóle ta zniżka (nieważne czy 78% czy 34)?
    Wystawiając pakiet rozumiem, że za te 630 florenów zakupuje 30 tsów (pojedynczo zapłaciłbym 450) i dostaje jako "gratis" zagrodę dla żółwi (tj niezupełnie gratis bo za 180 florenów). Nie byłoby problemu gdyby zagroda dla żółwi była dostępna w galerii za 270 florków i te 34% zniżki dawałoby tą cenę 180, które trzeba dopłacić w pakiecie aby mieć ją jako pewniaka. Ale, że jej nie ma w galerii dlatego padło z mojej strony pytanie skąd się wzięła ta zniżka bo mam obawy, że to jest próba wprowadzenia gracza w błąd, który np nie ma czasu na kalkulowanie tylko widząc hasło "promocja" kupi bez zastanowienia myśląc, że trafił na okazję...potem jak już go oświeci, że dał się wyrolować jest już za późno...

18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Chris moim zdaniem ten rabat % dotyczy ceny florkow ktore,sa potrzebne do zakupu tego pakieciku,,podstawa to obliczen jest cena 50 fl za 8 zeta(gdzies na forum wyczytalem o tym)

19. chris975

chris975 Fanatyk forum

No ale co ma jedno do drugiego? ;) Ktoś kto kupuje floreny to patrzy na rabaty dotyczące florenów a tutaj pokazywanie rabatu florenów przy zakupie pakietu tsów jest imo zupełnie bezsensowne...

20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wiem ,ze jest to bezsensu ;) ale co w tej grze jest z sensem;)xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.