pakiety bonusowe - forma płatności

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tomekh89, 7 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomekh89

tomekh89 Forumowy żółtodziób

Cześć,

Ostatnio pojawiają się fajne opakiety bonusowe i kilkukrotnie chciałem z tego skorzystać (np. szybka farmerka, szybka hodowla) ale nie można wybrać opcji płatności przelewem tylko przez sofort banking, epoint a resta to przy wykorzystaniu karty kredytowej. Nie mam karty kredytowej wiec większość opcji odpada. Chciałbym niejednokrotnie skorzystać ale niestety nie mogę więc nie kupuje..... Dodam że moja żona ze swojego użytkownika miała inne oferty (ale bardzo podobne) i przelewem mogła zapłacić - oczywiście skorzystała...
    mogę prosić o pomoc w tym temacie? Dlaczego tak jest?

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Tego typu oferty są ofertami krótkoterminowymi i przy tym, że przelewy bankowe mogą być zaksięgowane w terminie 3 - 5 dni polecane są inne metody płatności.
    Paysafecard jest prostą metodą, nie wymagającą posiadania karty kredytowej ani konta w banku -->KLIK
    Zapoznaj się również z innymi metodami płatności -->KLIK
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. tomekh89

tomekh89 Forumowy żółtodziób

dziękuję za odpowiedź,
    tylko że inny użytkownik (moja żona ) też miała krótkoterminowe oferty i miała możliwość płatności przelewem, przecież są to szybkie przelewy (dotpey czy przelewy 24h). Dziwi mnie to ze jedni maja możliwość skorzystania a inni nie.
    szkoda bo tak jak wspominałem niejednokrotnie chciałem skorzystać i nie moglem - mysle ze Farmerama (jako firma) traci na tym.

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Dotpay powinien być dostępny, próbuj zawsze zamknąć okienko z propozycją zapłaty a następnie spróbować jeszcze raz rozwinąć wybraną opcję. W opcji dotpay powinna być możliwość przelewu do wyboru.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.