Pakiet

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika xPiraniax, 6 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

Witam, zaczęłam grę razem z teściową i parę minut temu kupiła fajną ofertę 150 florenów, super pasza i flakoniki do oazy za 15zl i poleciła bym też sobie kupiła, ale nie mam pojęcia skąd to wzięła bo nie mogę tej oferty nigdzie znależć a 5 minut temu kupiła dosłownie. Strasznie fajna ta oferta kurczę ;/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Specjalne pakiety kierowane są do docelowych grup Graczy, mogą być one różne i nie koniecznie takie same u wszystkich Graczy. Na to jakie oferty kierowane są do Graczy nie mamy żadnego wpływu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

;/ niesprawiedliwość :D Ale chyba miałam w ofercie już coś takiego, ale musiałam przegapić kurcze

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oferty są jednorazowe niestety, jeśli już u Ciebie taka była i nie skorzystałaś to być może jeszcze się pojawi, a jeśli już kupiłaś taz taki pakiet to po raz drugi się nie pojawi.

Rozumiem, że dalszych pytań nie masz i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.