Pakiet zagadkowych drzew Korsyka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jagusiowo, 24 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagusiowo

jagusiowo Młodszy ekspert

Wczoraj ukazał się FAQ o możliwości zakupu pakietu zagadkowych drzew " Korsyka".Gdzie? i kiedy? można dokonać zakupu - brak informacji !

2. myszulka

myszulka Ambasador forum

FAQ to jest tylko poradnik do zagadkowych drzew. W ogloszeniach ewentowych ukazuja sie informacje o mozliwosciach zakupu. w tej chwili nie ma zadnego ogloszenia.

3. jagusiowo

Tyle to i ja wiem, po co więc pisali o tym wczoraj około godz.17:00.

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

jagusiowo - poradniki są co jakiś czas aktualizowane i sprawdzane pod kątem: czy czegoś jeszcze brakuje. Wczoraj zespół FAQ po wnikliwej naradzie doszedł do wniosku, że po ukazaniu się już tylu edycji Tajemniczych Sadzonek pod przeróżnymi nazwami, brakuje poradnika, który zbierałby wszystko w jedną całość. Z tego też powodu poradnik dotyczący tego Mini eventu został zaktualizowany, by wszystko na ich temat było w jednym miejscu. Na razie jednak event nie został ogłoszony, w tym celu - zgodnie z podpowiedzią koleżanki wyżej, sprawdzaj proszę Oficjalne Ogłoszenia.

Czy w związku z tym masz jeszcze jakieś pytania?

SMOD_Atena lubi to.
  5. jagusiowo

Dziękuję

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro wszystko jest już jasne, to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.