Pakiet z domkiem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zerkac1, 3 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Zdołałem kupić 5 ulepszeń do domku i pakiet zniknął a chciałem je kupić wszystkie.
    Czy to błąd ? Floreny mam.

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

zerkac1, więcej nie da się kupić. W galerii dostępnych jest tylko 5 pakietów, w każdym z nich znajduje się tylko jedno ulepszenie. Pozostałe ulepszenia będzie można zdobyć w podczas eventów, które będziemy mieć w najbliższym czasie.

Wszystkie informacje, są zawarte w >>ogłoszeniu<< nad i pod tabelką o dostępnych pakietach.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

Ale bzdura. Przyzwyczajony jestem że skoro można kupić to kupuję :D A teraz mam sprawdzać w których eventach są kolejne ulepszenia :( Wyzysk :D

Dziękuję, pozdrawiam i zamykamy :)

4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

zerkac1, niestety, ale musisz śledzić poradniki do eventów i sprawdzać, w których pojawią się ulepszenia. Za łatwo by było, żeby tak wszystko od razu kupować ;)

A skoro wszystko jasne, to również dziękuje i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.