Pakiet złota rączka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylwiao-k, 29 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylwiao-k

sylwiao-k Okazjonalny autor

Witam. dostałam wiadomość na e-maila z potwierdzeniem płatności za zakup pakietu złota rączka a ja nic nie kupowałam, nawet nie wiem co to jest za pakiet. jak to jest możliwe?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A nie kliknęłaś w dzielnicy rzemieślniczej na któryś z budynków rzemiosła,którego jeszcze nie masz i nie potwierdziłaś przypadkiem chęci zakupu nowego zawodu?Pytam dlatego,że to jedyna możliwość zakupu takiego pakietu.
    Jeśli nic takiego nie miało miejsca,napisz proszę do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

3. sylwiao-k

sylwiao-k Okazjonalny autor

Nic nie klikałam i nie wysyłałam żadnych sms-ów z chęcią zakupu. Dziękuję za odpowiedz, już piszę do Pomocy Technicznej o co chodzi.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie PT już tę sprawę wyjaśni,a w związku z tym tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.