Pakiet willa premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolkanahektarach57, 10 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolkanahektarach57

jolkanahektarach57 Forumowy żółtodziób

Nie bardzo wiem, gdzie napisać ale przed chwilą opłaciłam pakiet willa premium, ale nie otrzymałam pakietu. Z pakietu tego korzystam systematycznie ii dotychczas wszystko było w porządku/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z jakiej formy płatności korzystałaś?

3. jolkanahektarach57

4. SMOD_Atena

Nie znam tej metody, domyślam się, że chodzi o Trustly (taką wyświetliła wyszukiwarka) i z tego co widzę na stronie tej metody płatności to:

"Wszystkie wypłaty muszą zostać zatwierdzone przez nasz zespół bezpieczeństwa, co trwa do trzech dni roboczych. Po dokonaniu wypłaty, środki powinny wpłynąć na Twoje konto w trybie natychmiastowym"

Zapewne działa to tak samo w drugą stronę, czyli wpływ na konto Bigpoint też może trwać do 3 dni roboczych. Dopiero po wpływie na konto BP pakiet będzie dopisany.

Jeśli jednak masz jakieś obawy czy wątpliwości to skontaktuj się proszę z działem płatności za pomocą Formularza płatności.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. jolkanahektarach57

Jak zwykle zgubiłam literę chodziło o Trustly - dotychczas potwierdzenie przychodziło od razu. Otrzymywałam też od razu pakiet Również na stronie mojego banku wpisałam odpowiedni kod, który dostawałam es-mesem. Zawsze w ten sposób płacę i dotychczas nie było tego typu problemów. Widocznie zawsze coś musi być pierwszy raz. Zastanowię się wobec tego, następnym razem, nad wyborem innej formy płatności lub przestanę wykupywać pakiety.
    pozdrawiam

6. SMOD_Atena

Polecam paysafecard.

Jeśli pieniądze z banku zostały pobrane to możesz wziąć też na stronie banku potwierdzenie tej transakcji i jeśli do 3 dni roboczych nie będziesz miała dopisanego pakietu to skontaktuj się proszę z działem płatności.

Również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.