Pakiet "sezonowi pomocnicy" - ankieta na temat zmiany ceny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika melisanda, 3 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy propozycja obniżenia ceny za pakiet "sezonowi pomocnicy" jest Twoim zdaniem:

1. bardzo dobra, mam nadzieję,że zostanie wprowadzona

0 głos(ów)
    0,0%
  2. zuepełnie niepotrzebna, obecna cena mi odpowiada

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. melisanda

melisanda Forumowy żółtodziób

Tak jak w tytule i w wątku, który wcześniej zaproponowałam (być może Admini połączą to w całość, bo ja wszelakich tajemnic forumowych nie ogarniam). Proponuję zmianę ceny za pakiet pomocnicy sezonowi z obecnych 60 zł na 30 dni do 30 zl na 30 dni. Obecna cena jest moim zdaniem zbyt wygórowana, a z promocjami wiadomo jak jest, są na chwilę, najczęściej nie wtedy kiedy potrzebne lub kiedy nie ma się możliwości finansowych nawet na promocyjne zakupy. "Wyklikanie" całej farmy dzień w dzień z racji jej rozmiarów zajmuje trochę czasu, a dzięki temu można by intensywniej brać udział w eventach i przyjemniej zbierać codzienny plon.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

melisanda Ankietę dodaj proszę do otwartego wątku z pomysłem tutaj: >>>klik<<<.

Aby to zrobić wybierz proszę w tamtym temacie nad pierwszym Twoim postem z Narzędzi tematu opcję " Dodaj głosowanie". Dalsze wskazówki podała tam MOD_Ananke.
    Tutaj wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.