pakiet rząd chmur listopad 2016, lipiec 2016

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 14 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Proszę o wyjaśnienie - kupuję za 19,99 pakiet rząd chmur listopad 2016 i za takąż samą cenę lipiec 2016.
    Jakie itemy mogę na nich postawić? Muszę je chyba mieć w ogrodzie, bo inaczej to raczej nie ma sensu.
    Pnącze to wciąż dla mnie ziemia nieznana. Proszę o pomoc.
    Serdecznie pozdrawiam:)

2. rysio

rysio Półbóstwo forum

Ja doloze jeszcze jedno pytanie:
    - cena listopad 2016 obejmuje wszystkie 3 rzedy; a lipiec 2016 razem 2 rzedy?

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Na tych rzędach chmur możesz ustawić dowolne itemy, wymagania są jedynie do do wielkości itemów.
    Aby móc zapełnić pnącze, itemy muszą znajdować się w inwentarzu.
    Zapoznaj się z poradnikiem o pnączu: KLIK
    Z tego co widzę, to lipcowy pakiet zawiera również 3 rzędy, wszystko jest w tym poradniku: KLIK

4. kara0806

kara0806 Okazjonalny autor

A ja nie mam rzędu z lipca? Dlaczego?

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

No to kupuję i będę walczyć. Dam znać, pozdrawiam;)

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

A zakupiłaś pakiet tych rzędów?

7. kara0806

kara0806 Okazjonalny autor

Listopad kupiłam dzisiaj, a lipiec nie wiem czy kupiłam, ale nie mogę go znależć na cudownym Pnączu. Jeszcze raz sprawdzę .

8. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

A mnie się wszystko udało, kupiłam rzędy, poprzenosiłam itemy., od jutra tylko liczę kaskę a w ogrodzie zbieram nowe itemy. Dzięki Bardzo !;)

9. Mirekot

Mirekot Forumowy żółtodziób

Kupiłem pakiet chmur listopad 2016 . Powinienem dostać 3104 PD, 9696 TPD, 3104 SG i bonus: skrzynię ze zwariowanymi zwierzętami. Sprawdziłem w stodole - żadne zwierzęta mi nie przybyły ! Gdzie się rozbiegły ? Nie wiem . Może jakieś sugestie ...

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Poszukaj w inwentarzu z Towarami konsumpcyjnymi (zakładka itemy) ;)

11. Mirekot

Mirekot Forumowy żółtodziób

Dzięki BA_Salsa . Wypuściłem wiewiórkę ze skrzyni . Całkiem miłe zwierzątko, wcale nie zwariowane ;)

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

wyjaśnione, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.