pakiet premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kuch_1982, 30 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kuch_1982

kuch_1982 Forumowy żółtodziób

Witam,

mam pytanie odnośnie pakietu premium. Wykupiłem go jako jednorazowy zakup na 30 dni i jest jeszcze ważny do jutra. Wiem też, że "w przypadku wybrania jednorazowej opcji, ponowny zakup nie będzie możliwy zanim nie upłynie ważność poprzedniego pakietu (30 dni)"
    Czyli dopiero jutro będę mógł wykupić premium na nowo. Moje pytanie dotyczy tego, czy jest to jedyna opcja? Kiedyś były pakiety premium półroczne, a nawet roczne, czy teraz trzeba za każdym razem wykupywać co miesiąc nowy pakiet?
    I jeszcze jedno pytanie? Czy jak jutro wykupię nowe premium to pozostaną mi zapisy stanu poszczególnych łąk na farmie czy znikną?

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kuch_1982 witaj

zgodnie z informacjami z poradnika Nowy pakiet Premium:

Co do drugiego pytania:

Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. kuch_1982

Dziękuję za odpowiedź na drugie pytanie.
    Dopytam jeszcze w sprawie pierwszego pytania.
    Czyli rozumiem, że w momencie kupna premium jest opcja czy chcę kupić jednorazowo czy w formie abonamentu miesięcznego? (nie kojarzę jak to było miesiąc temu).
    A jeśli chcę wybrać formę abonamentu miesięcznego to w jaki sposób to się odbywa? Podaję dane mojej karty i obciążenie odbywa się co miesiąc z automatu? Jest to gdzieś dokładnie opisane?

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kuch_1982, aby skorzystać z abonamentu należy skorzystać z opcji płatniczej "Karta kredytowa" i podać dane karty.

Przechwytywanie.PNG

Zwróć uwagę proszę na czcionkę koloru czerwonego.

Czy jeszcze mogę jakoś pomóc?

5. kuch_1982

Ostatnie pytanko, czy to musi być koniecznie karta kredytowa, czy wystarczy zwykła karta płatnicza?

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kuch_1982 tak się nazywa opcja płatnicza :)

osobiście korzystam ze zwykłej karty płatniczej do rachunku bieżącego i też przyjmuje :)

7. kuch_1982

BA_Ghost,
    pięknie i serdecznie dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi.
    Życzę udanej majówki:) i wszystkiego dobrego:)

BA_Ghost lubi to.
  8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

kuch_1982 również dziękuję :) a skoro wszystko jasne temat zamykam.

Miłego weekendu ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.