pakiet premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agbiko, 15 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Mam pakiet premium złoty, który kończy się 3 stycznia. Czy żeby go przedłużyć wystarczy, że kupię następny pakiet? Jeśli tak, to czy kupno teraz zsumuje czas trwania abonamentu tak jak np. przy kombajnie czy te pół roku będzie odliczało od dzisiaj?
    To moje pierwsze premium było i jeszcze nie wypróbowałam przedłużania :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Poradnik to ja już przeczytałam, ale nie znalazłam jasnych odpowiedzi na moje pytania :) Może ktoś kto ma premium odpowie?

4. SMOD_Atena

A czy poniższy obrazek nie jest odpowiedzią na Twoje pytanie ?

5. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

No jeszcze mi się nie wyświetlił taki obrazek, ale nie wiem czy jak kupię dzisiaj pakiet to zsumują mi się czasy obecnego premium i nowego? Czy mam czekać, aż komunikat się pojawi? Wiem, że strasznie marudzę, ale nie chcę czegoś zepsuć :)

6. SMOD_Atena

Pomijając obrazek,czy ten post również przeczytałaś ? :
    Rezygnacja z przedłużania konta Premium

Jeżeli za konto Premium płaciliśmy kartą to będzie ono automatycznie przedłużane, ponieważ decydując się na KONTO PREMIUM wykupujemy abonament.
    Aby tego uniknąć, musimy w okienku płatności kliknąć na STATUS.
    Widzimy tabelkę:

Po prawej stronie znajduje się słowo "usuń". Wybieramy opcję usunięcia i potwierdzamy klikając "usuń korzyści".

System poinformuje nas, że na nasze konto e-mail przyjdzie link potwierdzający rezygnację z korzyści premium. Klikając na ten właśnie link rezygnujemy z przedłużenia abonamentu.

Ważne!
    Wyżej opisana procedura nie usuwa konta premium, a jedynie zabezpiecza nas przed jego automatycznym przedłużeniem. Pakiet będzie trwał do jego wygaśnięcia.

Zakładając,że płaciłaś kartą i nie usuniesz automatycznego przedłużania,tak jak to jest opisane powyżej,pakiet będzie automatycznie przedłużany,a koszty pobierane z Twojego konta.

7. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Nie płaciłam kartą tylko dotpayem. Proszę już zamknąć temat, będę kombinowała jak wyskoczy obrazek.

8. SMOD_Atena

Nie korzystałam z płatności Dotpay,ale z tego co wiem,to tam też przy płatnościach pieniądze są pobierane z Twojego konta.

A skoro można,to dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.