Pakiet pomocnicy - zmiana ceny zakupu

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika melisanda, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. melisanda

melisanda Forumowy żółtodziób

Farma rozrosła nam się do całkiem sporych rozmiarów, co oczywiście bardzo mnie cieszy, ale codzienne oporządzanie jej zajmuje niestety sporo czasu.Miesięczny pakiet pomocników to wydatek 60 zł. Kwota ta, moim zdaniem jest zdecydowanie zbyt wygórowana jak na comiesięczne zobowiązanie z tytułu gierki internetowej. Być może w innych państwach jest ona bardziej adekwatna do siły nabywczej waluty, ale w realia naszego kraju raczej nie bardzo pasuje. Proponowałabym zmianę ceny owego pakietu do np. 30 zł na miesiąc. Wydaje mi się,że przyniosłoby to realne korzyści dla producenta, bo więcej osób zdecydowałoby się na zakup, a nie jedynie oglądało propozycję zakupu pakietu i...klikało dalej no bo drogo.

rakmog, hlnrys oraz kolobrzeg lubią to.
  2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 sierpnia 2016
  3. melisanda

melisanda Forumowy żółtodziób

Proponowana cena miałaby obowiązywać cały czas, a nie tylko eventowa promocja. Eventy trafiają się czasami w takim momencie,że niestety ale nie można z nich skorzystać bo są akurat inne wydatki. Tak jak pisałam - obniżenie na stałe ceny za pakiet pomocników moim zdaniem zwiększyłby zainteresowanie nim. Zlikwidowałabym tym samym promocję na niego, a w zamian może wymyślono by jakąś inną, ale to już osobny temat.

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 sierpnia 2016
  5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w tym wątku nadal nie doczekaliśmy się ankiety, w związku z tym, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.