Pakiet Mikołaja I

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 27 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

W pakiecie są dwie imprezowe wejściówki. Po próbie zakupu pakietu pojawia się komunikat o tym, że nadwyżka imprezowych wejściówek przepadnie, ponieważ osiągnąłem limit. W moim przekonaniu imprezowe są bez limitu. Coś mi umknęło ? Coś się zmieniło w tej kwestii? Proszę o odpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli chodzi o posiadanie imprezowych wejściówek to limitu nie ma, natomiast jeśli chodzi o jakikolwiek zakup to limit zakupu imprezowych wejściówek wynosi 100, jedynie podczas wyprzedaży limit zakupu za floreny jest zwiększony ze 100 do 200.
    Taka informacja jest zawsze w ogłoszeniu, np. tu: Wyprzedaż imprezowych wejściówek na Farmerskie Koło Fortuny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Krokodylek75

Mam pytanie dlaczego ew. zakupione te dwie wejściówki w pakiecie mają przepaść?

Uzupełnię o info jakie pojawia się przy próbie zakupu koszyka za 69 Fl: "Osiągnąłeś już prawie maksymalną liczbę niewykorzystanych imprezowych wejściówek. Jeżeli odbierzesz je teraz, stracisz wszystkie, które przekroczyły ten limit! Chcesz kontynuować?"

4. SMOD_Atena

Dlatego, że pewnie posiadasz 100 lub więcej a tak jak wyżej napisałam - za floreny możesz kupić do 100 podczas wyprzedaży do 200, to co znajdzie się w pakiecie i będzie ponad to przepadnie, dlatego też pojawia się ta informacja.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Krokodylek75

Czyli zabrakło tej informacji w OO przy koszyczkach. Nie mam więcej pytań. Dziękuję.

6. SMOD_Atena

To stara zasada i od dawna stosowana w grze.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.