pakiet małej paczki okazji

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika UpCiders, 28 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. UpCiders

UpCiders Młodszy ekspert

witam wczoraj zakupiłem pakiet okazji i pytanie czy trzeba gdzieś odebrać PD czy samo przypisuje co 22h nie zauważyłem od wczoraj zeby przybylo z tego pakietu .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Bonus + 500% PD aktywowany jest automatycznie po dopisaniu pakietu do konta i większą o 500% ilość PD otrzymujesz podczas każdego zbioru przez 168 h. Bonus jak wszystkie tego typu bonusy naliczany jest od podstawowego PD rośliny czy też innych przedmiotów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. UpCiders

UpCiders Młodszy ekspert

mi chodziło bardziej oto
    Co 22 godziny będzie dawał 1400 PD x poziom na farmie + 700 TPD x poziom na Bahamaramie

4. SMOD_Atena

W Ogłoszeniu znajdziesz informacje:

W pakiecie znajduje się rząd chmur:

Rząd chmur "Świnka skarbonka"
    Co 22 godziny będzie dawał 1400 PD x poziom na farmie + 700 TPD x poziom na Bahamaramie

Rząd trzeba uzupełnić dowolnym itemami o wymaganych wymiarach i co 22 h zbierać z niego profity w formie PD/TPD x poziom.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. UpCiders

UpCiders Młodszy ekspert

nie widzie nigdzie czegoś takiego

6. SMOD_Atena

Przejdź do Cudownego pnącza, wybierz widoczność wszystkich rzędów (ikona cudownego pnącza po lewej stronie chmur) i sprawdź. Najszybciej odnajdziesz poszukiwany rząd chmur wpisując jego nazwę lub jej fragment (w tym przypadku np. Świnka) w wyszukiwarce (okienko po prawej stronie chmurkowego pomocnika:)

Daj znać czy rząd chmur został odnaleziony?

7. UpCiders

UpCiders Młodszy ekspert

aaa dobra ja jeszcze tego nie mam odblokowane wiec lipa.... bonus mi przejdzie ??

8. SMOD_Atena

Nic Ci nie przejdzie. Zakupione czy też zdobyte rzędy chmur oraz profity z tych rzędów są przypisane na stałe. Czyli jak odblokujesz Cudowne pnącze i uzupełnisz rząd itemami to co 22 h będziesz mógł zbierać PD/TPD x poziom.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

9. UpCiders

UpCiders Młodszy ekspert

wszystko wiem dziękuje za pomoc ;)

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.