Pakiet licencji sezonowej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzia1967, 23 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Witam,próbuję od wczoraj za pomocą karty kredytowej kupić pakiet licencji sezonowej i jest problem z płatnością.Po wpisaniu wszystkich danych i kliknięciu "potwierdź" wyskakuje komunikat o treści: "Wystąpił błąd uniemożliwiający dokończenie transakcji". Próbowałam kilka razy wczoraj i dzisiaj i ciągle ta sama sytuacja. Dodam,że dokonywałam już w ten sposób zakupów w grze w tym miesiącu i nie było takiego problemu. Dlaczego tak się dzieje? I jeszcze jedno pytanie w związku z tym...Został mi ostatni poziom w sezonie weneckim,jeśli uda mi się kupić ten pakiet licencji sezonowej to dostanę wszystkie nagrody z poszczególnych poziomów czy tylko ten bieżący?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Zacznę od końca. Jeśli uda Ci się kupić pakiet licencji to tak jak jest napisane w poradniku:

A jeśli chodzi o problem to skontaktuj się proszę ze swoim bankiem lub napisz zgłoszenie do Działu płatności za pomocą Formularza płatności.

Polecam też inne formy płatności: Rodzaje płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Andzia1967

Andzia1967 Mieszkaniec forum

Ok,dziękuję,nie mam pytań.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.