pakiet florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 26 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mam taki problem,że wyskoczyła mi oferta na zakup fl.Taka duża,na całą stronę ( nie z newsów).Ale przypadkowo ją zamknęłam i teraz nie mogę nigdzie znaleźć.Co zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź w zegarze eventowym i w oknie Newsy/ zakładka Sprzedaż. Jeśli oferta nadal jest aktywna to tam powinnaś ją znaleźć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tam szukałam,nie ma.Ale to nie była oferta tego typu z okienka newsów.Tylko taka na całą stronę.Na fl,wejściówki i sadzonkami-jajeczkami i coś tam jeszcze było.

Można zamknąć,przelogowałam się kilka razy i znowu wyskoczyło.

4. SMOD_Atena

W ten sposób wyświetlane są indywidualne oferty ale jeśli oferta jest nadal aktywna to ikona powinna być również w zegarze eventowym i oknie Newsy z czasem jaki jeszcze pozostał.
    Jeśli nie odnajdziesz tej oferty to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Nie zauważyłam tej edycji.

A skoro wyskoczyło to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.