Pakiet Farmer Premium

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewcia425, 4 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewcia425

ewcia425 Aktywny autor

Od paru dni probuje SMS-em kupic ten pakiet i wciaz wyskakuje mi, ze nie mam srodkow na koncie ( chociaz mam dosc ) a potem wyskakuje wystapil blad. Kupuje juz dlugo wciaz ten pakiet i nigdy do tej pory nie mialam z tym problemu. Zaznaczam, ze nie chce go kupic inna forma platnosci. Pomozcie prosze, bo czas leci :) Z gory dziekuje

2. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Ja też mam ten problem. Ale od 5.01. występują kłopoty z zakupem przez sms. Chociaż u innych farmerów działa ta metoda zakupu. Musisz poczekać na rozwiązanie problemu wyżej.

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

ewcia425, dwa dni temu zadałaś to samo pytanie w tym wątku >>KLIK<<. Nie mamy niestety żadnych nowych informacji. Nie mam możliwości udzielenia Ci innej rady niż 1) upewnienie się u operatora Twojej sieci, że kwota płatności nie przekracza limitów płatności SMS Premium dla Twojego konta, 2) złożenie reklamacji do operatora płatności Mobiltek na adres e-mail: reklamacje@mobiltek.pl z dopiskiem "Reklamacja Kody BIG”. Dodatkowe informacje o reklamacjach zostały zawarte na stronie operatora: http://www.mobiltek.pl/kontakt/reklamacje/
    Ogłoszenie o problemach z płatnościami SMS z całą pewnością znasz, ale je tu przywołam >>KLIK<<
    Majeczka13, to samo dotyczy Ciebie.

Czy Autorka tematu ma jeszcze pytania?

4. ewcia425

ewcia425 Aktywny autor

Nie mam wiecej pytan. Mozna zamknac. Dziekuje. Milego dnia zycze

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

ewcia425, przykro mi, że niewiele jestem w stanie pomóc w tej sprawie...
    Również miłego dnia życzę i pozostaje mi już tylko zamknięcie tematu...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.