Pakiet Chatki Suflera 1

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wenus-25, 7 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Witam.
    Gdzie kupię sam Pakiet Chatki bez ulepszenia, bo z tego co ja widzę to jest tylko ulepszenie.

2. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

gdzie można znaleść (zbudować) chatkę serwera

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj. Nie wiem, czy dobrze rozumiem pytanie... Pakiet chatki surfera kupisz w Galerii handlowej (zakładka "sezonowe"). Pakiet zawiera 1 ulepszenie chatki surfera i 50 szt. super nawozu. W tej wyprzedaży można kupić maksymalnie 5 pakietów. Nie da się kupić pakietu bez ulepszenia. Ulepszenie wchodzi w jego skład.
    Jeśli chodzi Ci o item, na który nakłada się ulepszenia, to dostałaś go automatycznie, logując się do gry dziś po godz. 14:00. Poszukaj go w swoim inwentarzu przedmiotów ozdobnych. Nazywa się Chatka surfera.

Czy masz jeszcze pytania?

ogrodnik45, myślę, że powyższa informacja będzie przydatna również dla Ciebie.

wenus-25 lubi to.
  4. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

tak dziękuję

5. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Nie mam pytań i dziękuję za odpowiedź. Sprawdzę w ozdobach i zobaczę.
    Pozdrawiam.

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Proszę bardzo. Zamykam w takim razie temat. Wzajemnie pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.