Pakiet bonusowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anetaane, 5 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anetaane

anetaane Czeladnik forum

Kupilam pakiet bonusowy wiernosc, dostalam floreny, super pasze, skrzynke i super nawoz. Niestety nie dostalam 100%PD przez 24h. sprawdzalam czy moze nalicza mi podwojne PD, ale niestety nie. Jak mozna to naprawic?

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zapraszam do pomocy technicznej, z poziomu forum nie jesteśmy w stanie tego sprawdzić.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ja przepraszam że się wtrącam ale [​IMG] tu gdzie nasz herb się znajduje wszystkie róznego typu bonusy się zapisują - może by najpierw gracz sprawdził a później w przypadku braku tego bonusu napisał do PT :sleepy:
    Ja się nie znam na kupnych bonusach :cry:ale skoro z jaj się zapisują to może takie też

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

QQRYQ333 (bo tak chyba miałam się zwracać). Jeśli gracz twierdzi, że czegoś nie dostał, to zakładam, że wie jak to sprawdzić.

Anuszki lubi to.
  5. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Autorka skierowana do PT, zatem tutaj zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.