Pakiet 450 florenow

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika strasznynick, 16 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. strasznynick

strasznynick Czeladnik forum

Mój znajomy może zakupić pakiet 150 w promocji 300% czyli 450 florenów za 18 zł. Dlaczego ja nie mam takiego pakietu ?

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Podobno każdy użytkownik dostaje indywidualne pakiety na zakup florenów, i jeżeli Twój znajomy ma taki pakiet Ty wcale nie musisz go mieć. Kiedyś dostałam taką odpowiedź, może jakiś MOD podeśle jakiś poradnik lub poda więcej informacji w temacie.

3. strasznynick

to super bo ja też jestem indywidualny i takiego pakietu nie miałem :(

4. Nie wiem od czego to zależy że czasami niektórzy gracze mają takie zestawy. Mi takie oferty zdarzały się na początku mojej gry. Może jest tak że młodzi stażem gracze dostają jednorazowo większe promocje na zachętę ??:)

5. strasznynick

ładne mi równouprawnienie... jednym graczom pomagają indywidualnymi ofertami a innych jak proszą rodzinę i znajomych pomoc ( bo BP indywidualnie wspiera) to pushing :/ BP powinien sobie bana za to dać :/ chyba że ktoś widzi rozwiązanie i równe szanse?

Renia1920 lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Wiem że przed pierwszym zakupem florenów (lub innych rzeczy w grze) dostaje się fajne oferty (pewnie po to żeby właśnie zahęcić do kupna). A potem to różnie, ja poza pierwszą super ofertą na zakup florwnów (której dokonałam) nie miałam jakiś specjalnych indywidualnych ofert.. Ale np moja kuzynka kilkakrotnie miała jakieś ciekawe ofert.. Więc czym to idzie? Może losowość, może staż gry, może na niższych poziomach są lepsze promocje, a może zależy to od serwera na którym się jest?
    Jest to niesprawiedliwe trochę, choć z drugiej strony to jak ze szkołą farmerów - trzeba czekać a nuż dopadnie nas kiedyś super oferta.. :)

8. strasznynick

Można zamykać bo i tak Polska ekipa niewiele robi żeby wyrównać szanse:/

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.